2 Lekkere smoothie recepten

2X Lekkere smoothie recepten

Omdat je graag wil afvallen, omdat je op een makkelijke manier meer groenten en fruit tot je wil nemen of gewoon omdat het lekker is. Er zijn veel redenen om van een lekkere smoothie te genieten. Ze zijn ook erg makkelijk zelf gemaakt en er zijn een miljoen verschillende variaties, daar dragen wij graag wat aan bij, daarom voegen we er nog een paar aan toe.

Romige groene smoothie

Een makkelijke manier om meer groenten binnen te krijgen is met een smoothie met spinazie. Ons favoriete spinazie smoothie recept bevat de volgende ingrediƫnten: verse spinazie (natuurlijk), melk, bevroren mango, verse banaan en een halve avocado. Om deze groene smoothie de juiste consistentie te geven is het erg belangrijk om een lekkere balans tussen verse en bevroren ingrediƫnten te gebruiken. Begin met het bevroren fruit en de melk in de blender. Doe dit als eerst om te zorgen dat het bevroren fruit goed fijn gemaakt wordt. Voeg daarna het zachte fruit en de avocado toe. Als laatst kun je steeds een handje spinazie toevoegen en blenden. Na elke ronde met de blender kun je er nog wat meer spinazie bij gooien tot je smoothie de gewenste dikte heeft. Het wordt erg makkelijk afvallen, meer groenten eten en heerlijk genieten van deze romige groene smoothie.

Roze yoghurt smoothie

Omdat niet iedereen van spinazie en avocado houdt geven we ook een zoete, fruitige optie. De roze yoghurt smoothie maak je met een variatie aan rood fruit en natuurlijk yoghurt. Door de yoghurt zal deze smoothie automatische iets dikker zijn van consistentie. Hier zal wederom een combinatie van bevroren en vers fruit zorgen voor een lekkere frisse smoothie met een fijne consistentie. Wij raden aan om bevroren framboos en bessen te gebruiken en verse aardbeien. Verse aardbeien kunnen lekker sappig zijn wat, naast een fantastische smaak, ook een hele prettige consistentie geeft.

No Comments

Leave a Comment