3 vodka flessen die perfect zijn om te geven als cadeau

Zit jij ook weleens in je maag met de vraag wat je nu toch weer cadeau moet geven? Wil je eigenlijk wel een chique fles drank geven, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan helpen wij je. Met deze 3 tips voor vodka flessen om cadeau te geven weet je zeker dat je altijd met een mooi geschenk binnen komt en dat mensen lang plezier zullen hebben van jouw keuze. Waarom wodka? Omdat het een sterke drank is die zich uitstekend leent voor wodka cocktails die eigenlijk door iedereen wel gewaardeerd worden. En omdat het eens een keer wat anders is dan de standaard fles wijn of whisky die al zo vaak cadeau wordt gedaan. De beste keuze voor 3 mooie flessen lees je hier. 

Belvedère

Belvedère is een wodka-merk waar je eindeloos mee uit de voeten kunt als cadeau. De flessen zijn allemaal even bijzonder. De vorm is van alle flessen gelijk, maar het design is uniek te noemen. De kleur en het soort glas maken alle flessen Belvedère bijzonder, hoewel er natuurlijk eigenlijk altijd hetzelfde op te zien is. Deze wodka’s worden allemaal op een unieke manier geproduceerd en het verhaal vind je vaak terug op de fles. Je geeft hiermee dus een sterk staaltje kwaliteit weg samen met geweldige looks. Ga je zelf cocktails maken; laat je inspireren en gebruik een wodka van Belvedère. Dan weet je zeker dat het eindresultaat iedereen goed zal smaken. 

3 Kilos

Hoewel je het misschien niet gelijk zou denken, wordt de wodka van 3 Kilos in het oer-Hollandse Schiedam geproduceerd. De smaak van deze wodka is heel zacht, dat komt mede door het vijf keer destilleren en het gebruik van gezuiverd water tijdens het productieproces. Wat de wodka zo uniek maakt, is de presentatie. De vorm van de goudstaaf is ontleend aan de goudstaaf die tijdens de beurscrash in Amerika werd gesmolten van al het goud dat burgers verplicht in moesten leveren. Een wodka zo exclusief als goud, dat wil je toch proeven? Zou de smaak net zo mooi zijn als de presentatie? 

Crystal head

Ga jij niet alleen voor een bijzondere smaak, maar ook voor een briljante presentatie? Dan is deze wodka het perfecte cadeau dat jij zoekt. De Crystal Head Vodka is een drank die vier keer is gedestilleerd zonder toevoegingen. Dat betekent een lekkere zachte smaak die tijdens de vijftiende International Tasting Contest in Moskou werd bekroond. Natuurlijk is dat allemaal leuk, maar de presentatie van deze wodka maakt het plaatje helemaal compleet. Het is een leuk cadeau om te geven, zo’n glazen hoofd. Daar zal de ontvanger wel even versteld van staan en hoe leuk is het dat hij het daarna mooi kan presenteren in een drankkast en zo nog regelmatig even aan je denkt? 

No Comments

Leave a Comment