4 x musthaves in de wereld van sieraden

Kleren maken de man – sieraden maken de vrouw. Wij begrijpen als geen ander dat een sieraad jouw outfit net dat beetje extra geeft. Wanneer je een chique diner op de planning hebt, ontkom je niet aan het dragen van een klassiek sieraad. Maar ook wanneer je in je kloffie richting de supermarkt sjokt, kan een krachtig sieraad net dat verschil in je zelfvertrouwen maken.

 

Een goed paar statement oorbellen

(w) Hoops! I did it again. Weer helemaal terug van weggeweest, grote ringen in je oren zijn helemaal hip. Dankzij deze populaire statement oorbellen zie jij er atijd uit om door een ringetje te halen. Ook gaaf: een wat grovere hanger in je oren. Je kunt er zelfs voor kiezen om deze in slechts 1 oor te dragen, voor een wat losser effect.

 

Je everyday sieraad

Naar je werk, studie of wanneer je de kids uit school moet halen, gelegenheden waar een simpel sieraad voldoet. Je trouwring, dat ene armbandje van vakantie of een kettinkje dat je ooit cadeau hebt gekregen. Het everyday sieraad is iets wat jij het liefste draagt.

 

Less is more – minimalistische sieraden

Steeds vaker zien we bij grote sieradenmerken ‘minimal collecties’ voorbij komen. Vooral de minimalistische ringetjes zijn populair, omdat je deze zo leuk met elkaar kunt combineren. Maar niet alleen minimalistische ringetjes maken een opmars.. een dun en subtiel armbandje staat prachtig in combinatie met je nette jurkje.

 

Een net sieradendoosje

Wanneer je al deze sieraden hebt verzameld, heb je natuurlijk een plekje nodig om deze parels netjes op te bergen. Een mooie sieraden stacker biedt hiervoor de oplossing. Er zijn sieradenboxen in verschillende soorten en maten. Heb jij bijvoorbeeld veel ringen of juist veel kettinkjes? Dan stem je de box hier helemaal op af.

No Comments

Leave a Comment