4x manieren om een kinderkamer op te leuken

Een kinderkamer inrichten is een leuke taak: je kunt creatief aan de gang gaan met kleuren en leuke items. Maar wat als je iets anders wilt? Je hoeft niet altijd grote veranderingen door te voeren om een kinderkamer er weer als nieuw uit te laten zien. Toffe muurstickers behoren tot je mogelijkheden, maar er zijn ook andere manieren om je kinderkamer op te leuken: bekijk ze hier!

1: Kies voor vrolijke muurstickers 

Een muursticker is de manier om een kamer weer helemaal leuk te maken. En omdat je heel veel keuze hebt uit leuke stickers kun je altijd iets vinden dat aan je wensen voldoet. Voor zowel kinder- als babykamers zijn er tientallen leuke mogelijkheden. Wat dacht je van een vrolijke muursticker babykamer? Je kunt een gepersonaliseerde naamsticker op de muur plakken, een sticker van dieren of andere leuke stickers. Hiermee maak je een kamer helemaal af!

2: Kijk naar andere kleurenpalets

Je kunt er ook voor kiezen om het kleurenpalet van de slaapkamer te veranderen. Dit doe je door belangrijke elementen in de kamer te schilderen of te vervangen. Ook door leuke toevoegingen te doen in de gekozen kleur ga je stukje bij beetje het kleurenpalet veranderen. 

3: Verander het behang

Een leuke manier om een kinderkamer opnieuw in te richten is door het behang aan te passen. Een nieuw behang geeft de kamer meteen een nieuwe uitstraling. Zo kun je van een rustig behang naar een wat drukker behang gaan en andersom. Ook kun je dit meenemen in het veranderen van het kleurenpalet. Kies je voor een neutraal behang? Kijk dan eens naar de mogelijkheid om hier leuke stickers op te plakken om het geheel gezellig te maken.

4: Leg nieuw beddengoed neer

Het is een kleine verandering die veel kan doen met de ruimte: het vervangen van het beddengoed. Door een opvallende print trekt het bed de aandacht meteen naar zich toe. Het beddengoed veranderen is het bewijs dat je een make-over niet altijd groots hoeft aan te pakken.

No Comments

Leave a Comment