5 dingen die goed zijn om te delen

De meeste mensen houden van delen. Het geeft een goed gevoel om een ander persoon blij te maken door iets met hem of haar te delen. In dit artikel delen we de dingen die uitstekend geschikt zijn om met een ander te delen.

Eten

Heel simpel toch? Iedereen wordt gelukkig van eten. Al is het maar een klein hapje, je zal en moet die lekkere burger proeven. Twijfel dan ook niet te lang wanneer je beste vriend of vriendin naar je gerecht zit te staren. Sharing = caring!

Whiskey

Toegegeven, vooral mannen zijn gek op whiskey. Elke man doet alsof ie een kenner is met een ontwikkeld smaakpallet wanneer hij een glas pure whiskey krijgt aangereikt. Naast dat het heel lekker is, schept het ook een band met elkaar. Mocht je dus niet weten wat je je vader moet geven voor bijvoorbeeld vaderdag? Dan is Whiskey altijd een goede optie. Weten wat de man nog meer bezighoudt naast whiskey? Bekijk dan dit coole mannenblog.

Kleding

Oke, na de whiskey zijn we ook verplicht om iets typisch voor vrouwen in de lijst te zetten en dat is kleding. Als vrouw is het volkomen normaal om een keer dat jurkje of een tas van je vriendin te lenen. Mannen doen dit eigenlijk bijna nooit, wat opzich wel grappig is om te zien hoe mannen en vrouwen verschillen.

Boeken

We lezen steeds minder de afgelopen jaren. Dat komt grotendeels omdat we ons veel meer bezighouden met sociale media, televisie en Netflix. De meeste van ons komen alleen nog aan boeken toe wanneer ze op vakantie bij het zwembad zitten. Of wanneer je een boek krijgt uitgeleend van iemand anders. Vaak zal je dit boek uitgeleend krijgen omdat hij of zij er razend enthousiast over is. Hierdoor raak je toch nieuwsgierig waardoor de kans groot is dat je toch wat tijd vrij maakt om Netflix links te laten liggen en jezelf in het boek te storten. Inspiratie nodig? Dit zijn de beste boeken van het afgelopen jaar.

Vervoer

Het is steeds populairder om vervoersmiddelen met elkaar te delen, denk bijvoorbeeld aan deelauto’s, steps, fietsen etc. Ook grote mobiliteitsbedrijven zijn hiermee aan het experimenteren, denk aan UberPools. Naar verwachting van mobiliteitsplatform Mobilitybooker.com zal dit de komende jaren erg groot gaan worden. Door de toenemende vraag naar efficiënte mobiliteitsoplossingen zullen deelplatformen en oplossingen erg populair gaan worden en tevens zal de adoptie van deze oplossingen steeds sneller verlopen naarmate mensen hiermee in aanraking komen.

No Comments

Leave a Comment