5 dingen voor het ultieme thuisgevoel

Voel je je nog niet helemaal thuis op het moment? Dat is zeker mogelijk. Je moet het jezelf namelijk zo comfortabel mogelijk maken. In dit artikel bespreken we vijf dingen die iedereen thuis zou moeten hebben om zich thuis te voelen. Er is geen rangorde in de vijf tips, het is maar net hoeveel waarde je aan elk punt hecht.

Laptop

Voor iedereen is dit een discutabel punt. Wat voor laptop nou het beste is, welk besturingssysteem het beste is en of je nou een laptop of een vaste pc moet hebben. Dit moet je allemaal op jouw voorkeuren afstemmen. Houd je nou heel erg van gamen? Dan heb je vast baat bij een vaste windows pc. Wil je graag foto- en videobewerking doen, dan is windows mogelijk, maar een Apple komt dan als favoriet uit de test. Hoef je alleen tekst te verwerken voor je werk of studie? Dan is een lichte laptop fijn die je overal mee naartoe kan nemen. Dan heb je niet eens het duurste apparaat nodig. Hiermee kan je ook nog prima Netflix op de bank kijken

Bank

Deze gaat hand in hand met de laptop. Je zit (of ligt) natuurlijk het liefst comfortabel op een goeie bank. Lekker tv kijken in de avond is veel fijner dan als je op een oncomfortabele stoel moet gaan zitten. Ook heerlijk voor als je een avondje lui op de bank wilt eten.

Bed

Een goede nachtrust is cruciaal voor een goede dag én voor je gezondheid. Als je slecht hebt geslapen ben je de volgende dag veel minder productief. En dat voelt natuurlijk niet goed. Na een dag goed werken voel je je vaak voldaan en kan je lekker genieten van de avond. Oftewel, zorg voor een goede nachtrust met het juiste bed. Een bed is dan ook niet iets waar je op moet besparen. Doe je dat wel, dan kan je dingen als vermoeidheid en rugklachten oplopen. Kies dus voor een bed die speciaal op jouw lichaamstype is afgestemd. Een Schramm bed doet dat. Hierdoor verdien jij de slaap waar je de hele dag naar toe hebt gewerkt!

Sport

Hoe fijn is het als je lekker je energie kwijt kunt op vrije dagen? Juist! Heel erg fijn dus. Het is het ook wel waard om wat geld hierin te investeren als daar ruimte voor is. Het maakt in principe niet uit waar je het geld insteekt. Een hometrainer, een zwembad of een pingpongtafel. Als je het maar gebruikt!

Geluidsinstallatie

Wie wordt er nou niet vrolijk van zijn favoriete muziek? Zorg ervoor dat je een goede geluidsinstallatie hebt om dit zo luid en goed mogelijk te draaien! Of als je dicht op je buren woont, is een goede koptelefoon misschien een beter idee. Dan kan je hem ook nog mee naar werk nemen, zodat niemand jou meer durft te storen!

No Comments

Leave a Comment