5 toffe promotieartikelen om weg te geven op een beurs

Sta je vaak op beurzen met jouw organisatie of bedrijf? Dan heb je vast al vaker nagedacht over de meest geschikte promotieartikelen. Door de bezoekers van jouw beursstand te verrassen met een leuk weggevertje of handige gadget zorg je ervoor dat je meer naamsbekendheid krijgt en de ontvanger je bedrijf niet snel vergeet. Dit zijn 6 gave promotieartikelen om weg te geven op een beurs.

Bedrukte pennen

Pennen met logo zijn hét promotiemateriaal bij uitstek. De beursbezoekers gebruiken de pen met jouw logo direct op de beurs, maar ook op het werk en thuis. Een balpen komt altijd van pas. Het is belangrijk om te kiezen voor pennen van hoge kwaliteit zodat ze een tijd lang meegaan. Kies bijvoorbeeld voor klassieke metalen pennen of hippe houten pennen. Hou hierbij altijd in je achterhoofd wat jij met je bedrijf wilt communiceren. Als jullie een groene bedrijfsfilosofie hebben is het niet handig om goedkope plastic pennen weg te geven maar wil je een duurzaam relatiecadeau geven.

Snoepgoed met logo

Iedereen wordt blij van iets lekker en daarom is snoepgoed in een zakje met jouw logo een uitstekend weggevertje. Ook leuk: lolly’s, een grote schaal met koekjes of gepersonaliseerde bonbons. Grote kans dat de bezoekers net wat langer blijven hangen bij je beursstand, zodat jij meer tijd hebt om indruk te maken.

Een praktische USB-stick

Een USB-stick wordt veel gebruikt op het werk, waardoor dit een relatiegeschenk is dat altijd in goede aard valt. Door UBS-sticks te laten bedrukken met je logo zorg je ervoor dat jouw bedrijf keer op keer onder de aandacht komt bij jouw potentiële klanten.

Zaklampje voor aan de sleutelhanger

Gadgets zijn leuk om te krijgen. Een zaklampje die mensen aan hun sleutelhanger kunnen hangen komt regelmatig van pas in het dagelijks leven. Ook ziet de ontvanger jouw logo, iedere keer dat hij of zij de sleutels tevoorschijn pakt. Maak vervolgens gebruik van de kracht van herhaling door nog eens een follow-up e-mail te versturen naar aanleiding van het gesprek dat jullie hadden op de beurs.

Een bedrukte paraplu

De paraplu is een item dat we regelmatig nodig hebben in Nederland. Hoe leuk is het als je jouw weggevertje tegenkomt in een drukke winkelstraat! De paraplu gaat overal mee naartoe en heeft een breed bereik, waardoor dit een uitstekende tool is om meer naamsbekendheid te krijgen. Daarnaast heb je veel ruimte op de paraplu, zodat je naast je logo bijvoorbeeld ook je slogan of website-adres op de paraplu kunt laten drukken.

No Comments

Leave a Comment