6 Voordelen van het aanschaffen van een zomer huisje

Denkt u er ook aan om uw tuin iets mooier en moderner te maken? Uw tuin helemaal zomer ready te maken, zorgen dat je lekker buiten kunt zitten met het mooie weer? Houten zomerhuisjes zijn tegenwoordig erg populair en ze passen in iedere tuin. U kunt samen met een van onze specialisten in overleg om te kijken wat er mogelijk is voor uw tuin, in dit gesprek kunt u uw eigen inbreng ingeven in het ontwerp van dit houten zomerhuisje. Echter hoeft uw huisje niet in de tuin maar kunt u deze ook op een mooiere plek zetten voor de vakanties. Wij ontwerpen en maken verschillende vakantiehuizen. Al deze huizen worden gemaakt van hout. Deze huisjes zijn een perfecte toevoeging tot uw tuin voor verschillende redenen. Een daarvan is de extra warmte die het biedt. Het is echt een verschil tussen een kille koude tuin en een warme en gezellige tuin.

De vaak kleine vakantiehuisjes kosten amper tot geen stroom waardoor uw elektriciteitskosten enorm dalen. Daarnaast zijn deze huisjes ook een stuk beter voor het milieu. U verstoort de balans niet in het milieu en dieren kunnen nog steeds hun gang gaan en verder leven zonder zorgen. De kosten voor de bouw zijn laag en u kunt het huisje in de dagen dat u er niet in verblijft makkelijk verhuren. Zo kunt u gemakkelijk ook een klein centje terugverdienen van uw uitgave. Of zelfs uw hele uitgave terugverdienen als u uw huisje regelmatig verhuurd verdeeld over het gehele jaar. Elk vakantie huisje van Maestrotuinhuizen.nl heeft een unieke look en worden compleet gepersonaliseerd. Door uw eigen inbreng te geven kijkt onze specialist mee wat wij voor u kunnen betekenen en kijken of wij uw dromen waar kunnen maken. Het maakt niet uit wat u precies met uw huisje wilt. Maestro Huizen kan dit vaak op een juiste manier verwerken ontwikkelen.

Mocht u er toch voor kiezen het huisje in de tuin te plaatsen kunt u dit huisje in de winter en of koudere maanden gebruiken als opslag of 2e schuur. Zo kunt u erg gemakkelijk hier en daar spulletjes weg zetten zonder dat het direct in de weg staat. U zult dan wel op een late moment deze ruimte moeten opruimen voor uw er in de zomer volledig gebruik van kunt maken. U kunt er ook voor kiezen het houten huisje goed te isoleren waardoor u het huisje het hele jaar door kunt gebruiken. Dit biedt ook enorm veel extra mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een kantoor. U kunt dus een eigen kantoor in de tuin creëren waardoor u van thuis kunt werken maar toch uw eigen plekje heeft om uw goed te kunnen concentreren en gasten te kunnen ontvangen. Let wel dat als u uw huisje ombouwt naar een kantoor dat u in de zomer hier geen relax plekje meer van kunt maken of als opslag kan gebruiken. U wilt natuurlijk dat uw kantoor mooi en netjes is. Geen overbodige rommel of een te volle ruimte.

 

No Comments

Leave a Comment