Accessoire trends!

Ben je benieuwd wat de hipste accessoires van dit moment zijn? Zoek dan niet verder, in deze blog zullen wij de hipste accessoires van dit moment op een rijtje zetten.

Brede riemen

Riemen zijn altijd essentieel om je outfit af te maken, maar brede riemen zijn ook nog eens goed voor je figuur. Door een brede riem om je taille geef je je lichaam meer shape. Meestal draag je een brede riem over een oversized blazer of jurkje.

Haaraccessoires

Haaraccessoires zijn misschien wel de grootste fashion trend van de afgelopen tijd. Bijna Elke influencer heeft tegenwoordig wel opvallende haarspelden in, vaak belegd met diamantjes, parels of steentjes. Haarbanden zijn ook weer helemaal terug in het straatbeeld. Haarbanden zijn vooral leuk als je jouw knot of paardenstaart een extra touch wil geven. Naast opvallende haarspelden en haarbanden zijn ook scrunchies weer helemaal terug. Op de site van My Jewellery zijn veel van deze leuke haaraccessoires te koop.

Mondkapje

De corona pandemie is helaas nog lang niet over, dit betekend dat je voorlopig nog een mondkapje moet dragen op sommige plekken. Het dragen van een mondkapje is soms vervelend maar er zijn wel manieren om het leuker te maken. Bij My Jewellery hebben ze namelijk erg leuke mondkapjes, hier hebben ze wasbare mondkapjes met panterprint, bloemenprint en zelfs met glitters. Doordat deze mondkapjes lekker zitten en er leuk uitzien wordt het dragen van een mondkapje een stuk minder erg.

Grote schakel kettingen

Kettingen met grote opvallende schakels vallen lekker op en maken elke outfit af. Je kan de ketting goed combineren met een blazer of sweater. Door het dragen van een of meer van deze kettingen kan je zelfs van je saaiste outfit iets opvallends maken.

Vissers hoeden

Vissers hoeden ook wel een bucket hat genoemd zijn helemaal in dit jaar. Deze hoeden zijn lekker groot en opvallend. Met een bucket hat maak je echt een fashion statement en val je sowieso op. Het beschermt ook nog eens tegen regen en de zon.

No Comments

Leave a Comment