Alles wat je nodig hebt voor een comfortabele yogasessie

Ben je van plan om binnenkort aan yoga te beginnen? Of ben je al een tijdje bezig en vind je het wel eens tijd voor nieuwe yoga accessoires? Dan is het merk Ecoyogi misschien wel wat voor jou! Ecoyogi is een relatief nieuw merk in de yogawereld en focust zich op duurzame en ecologische yoga accessoires. Aangezien bewustzijn één van de belangrijke onderdelen van yoga is kijk je als yogi natuurlijk ook bewuster naar welke producten je aanschaft. De producten van Ecoyogi zijn gifvrij, biologisch én recyclebaar. Voor de bewuste yogi de perfecte keuze.

Ecologische yoga matten

Ecoyogi heeft een ruim aanbod yoga matten. Van diverse lengtes en diktes tot vele verschillende kleuren en designs. Er zit voor iedereen wel een yogamat tussen. Veel van de yogamatten uit de collectie zijn gemaakt van 100% natuurlijke materialen. Denk aan natuurrubber, katoen en kurk. Ecoyogi streeft naar een hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs en levert daarbij niks in op het comfort van haar yogamatten.

 

Is de levensduur van de yogamat verstreken? Dan kan je de mat retour zenden naar Ecoyogi om deze te laten recyclen!

Ondersteunende yoga bolsters

Een yogasessie vereist soms houdingen die, met name in het begin, lastig om in te nemen zijn. Oefening baart kunst natuurlijk maar in het begin kan een beetje ondersteuning wenselijk zijn. De yoga bolsters van Ecoyogi kunnen je dit bieden. Yoga bolsters bieden steun in verschillende houdingen. Ze worden voornamelijk gebruikt bij passieve, herstellende en liggende houdingen.

Een yoga handdoek voor meer grip, comfort & hygiëne

Een ander veel gebruikte yoga accessoire tijdens de yogasessies is de yoga handdoek. Deze worden voor diverse doeleinden gebruikt. Ze worden voornamelijk gebruikt voor meer grip en comfort. Met name wanneer je aan hot yoga doet kan het zweten ervoor zorgen dat je minder grip op je yogamat hebt. Een yoga handdoek biedt deze grip wel. De yoga handdoeken zijn gemaakt van zacht materiaal en bieden daarom ook enorm veel comfort tijdens liggende houdingen. 

 

Ook worden yoga handdoeken gebruikt voor hygiëne. Als je veel zweet komt dit op je yogamat terecht en dit wordt nauwelijks tot niet geabsorbeerd. Dit kan ervoor zorgen dat je uitglijdt. Een yoga handdoek absorbeert dit dan weer wel.

No Comments

Leave a Comment