Autosleutels vervangen, hoeft de bank niet te breken!

key

Ben je ooit de sleutels tot je auto verloren, en ben je er dan achter gekomen dat wanneer je ze wilt vervangen het een arm en een been kost? Wanneer je auto redelijk nieuw is, dan bevatten je sleutels hoogst waarschijnlijk een speciale computer chip, of ze zijn door lasers gesneden, wat betekent dat wanneer je ze verliest, je ook een gat in je portemonnee hebt. Voor de meeste auto’s zijn dit soort sleutels vereist om de auto te kunnen starten, en als de technologie niet in je auto aanwezig is, dan zal je voertuig stil blijven staan. Autofabrikanten hebben consumenten in een moeilijke positie gebracht omdat ze van deze sleutels een vereiste hebben gemaakt, maar ook omdat ze ontzettend duur zijn wanneer ze door een autodealer gekocht worden. Er zijn echter andere opties voor eigenaren van auto’s.

Wanneer je een speciaal soort autosleutel moet vervangen, is één van de eerste plekken waar je moet zoeken een lokale slotenmakersdienst. Indien mogelijk moet je een slotenmaker vinden die gespecialiseerd is in slotenmakerij voor auto’s, omdat deze bedrijven je een betere kans bieden om te vinden wat je zoekt. Het kan wat tijd en moeite kosten om een slotenmaker te vinden die sleutels met laser kan snijden, of transponder sleutels kan aanbieden, maar het is aan het einde de moeite waard.

Slotenmakers kunnen meestal deze gespecialiseerde sleutelsnij diensten aanbieden voor een duidelijk lagere prijs dan de autodealer, simpelweg omdat de dealers profijt proberen te trekken uit hun klanten. Terwijl een dealer meer dan 100 euro kan vragen voor één vervangende sleutel, kan je lokale voertuig slotenmakersdienst waarschijnlijk dezelfde sleutel aanbieden voor de helft van de prijs, wat het de moeite waard maakt om rond te zoeken. Ze zijn meer dan blij om de helft van de prijs van autodealers te vragen omdat ze nog steeds geld maken, want in de realiteit kost het vervangen van zulke sleutels slechts een fractie meer dan normale sleutels.

Afhankelijk van de grootte van de stad waar je in woont, kunnen er niet zoveel gespecialiseerde slotenmakers aanwezig zijn om je autosleutels te vervangen, maar het kan de tijd waard zijn om naar een andere stad vlakbij te rijden om op zoek te gaan naar zo’n slotenmaker.

Wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare slotenmaker in je Amsterdam die ook vervangende autosleutels kan snijden, bezoek dan: https://slotenmaker.mobi/amsterdam.

 

 

No Comments

Leave a Comment