Beveilig je huis met een alarmsysteem

Veel huizen en bedrijfspanden beschikken al over een alarmsysteem, maar ook heel veel huizen en panden nog niet. Is iedereen ook wel tevreden met het alarmsysteem wat ze nu hebben? Werkt het naar behoren en zitten er alle functies op die je wenst. Als blog delen wij graag producten, merken of bedrijven waar jij als lezer iets mee kunt doen. In dit geval willen we wat meer vertellen over Ajax alarmsystemen. Of je nu al wel beschikt over een veiligheidssysteem of er nog over nadenkt, lees dan vooral even waarom een alarmsysteem van Ajax iets is wat je wellicht nodig hebt.

Een veilig gevoel en een strak design

Met een Ajax alarmsysteem kun je je ten alle tijden veilig voelen en kun je met een gerust hard het pand verlaten. Bij beweging krijg je namelijk gelijk een melding via je mobiele telefoon, dit zonder dat er een alarmcentrale aan vast zit.

In het assortiment zitten onder andere raam- en deursensoren, bewegingsdetectoren en rookmelders. Dit is allemaal draadloos te installeren en voor velen een groot pluspunt. Zo heb je geen last van overtallige kabels en kabels die je moet wegwerken. Het design van de systemen zelf ziet er ook netjes en strak uit. Zo kunnen de systemen netjes neergezet of opgehangen kan worden in je interieur. De systemen zijn dan ook zowel in het zwart als wit te verkrijgen.

Te combineren met camera’s

Het Ajax alarmsysteem beschikt zelf niet over camerabewaking, maar is wel makkelijk te integreren met diverse IP Camera’s. Vind je het bijvoorbeeld fijn om zowel camerabewaking als beweging sensoren in te schakelen, dan is dat zeker mogelijk met de systemen van Ajax. Vraag uiteraard wel altijd bij een officiële dealer na welke IP Camera’s hiervoor geschikt zijn.

No Comments

Leave a Comment