Bij deze providers kun je een zakelijk telefoonabonnement afsluiten

Kortgeleden hebben we een artikel geschreven over de goedkoopste providers voor een mobiel abonnement zonder toestel. Naast het sluiten van een mobiel abonnement op persoonlijke titel heb je echter ook de mogelijkheid om bij diverse providers een mobiel abonnement af te sluiten op naam van je bedrijf. Dit kan aantrekkelijk zijn om verschillende redenen. Een van de belangrijkste redenen hiervoor is dat je je mobiele abonnement op naam van je bedrijf kunt stellen, en de facturen ook op naam van je bedrijf binnenkomen. Een andere reden om te kiezen voor een zakelijk telefoonabonnement is dat de provider je een accountmanager kan toewijzen, zodat je met al je vragen gelijk terechtkunt bij hem of haar. 

 

Verder zijn zakelijke telefoonabonnementen voor mobiel gebruik over het algemeen beter ingericht op de wensen en eisen die ondernemers stellen aan mobiele telefoonabonnementen. Wil je weten welke vijf providers zakelijke mobiele abonnementen aanbieden, en wat de mogelijkheden zijn bij deze providers? Lees dan hieronder verder!

 

Vodafone

 

Vodafone is een van de grootste providers van Nederland, en bedient zowel consumenten als bedrijven. Voor ondernemers heeft deze provider vele oplossingen, zowel voor kleine bedrijven als voor grote bedrijven. De website van deze provider heeft een apart zakelijk gedeelte, waar je eenvoudig het juiste zakelijke telefoonabonnement vindt. Als ondernemer kun je tot 50 mobiele abonnementen tegelijk bestellen, voor jezelf en andere mensen binnen je bedrijf. Uiteraard heeft deze grote provider zowel mobiele telefoonabonnementen met toestel als zonder. De looptijd voor je abonnement(en) kun je nemen op 1 jaar of op 2 jaar. Maandelijks opzegbare abonnementen heeft Vodafone niet. Zakelijk kun je kiezen uit 3 abonnementsvormen: Red Pro Connect, Select, en Unlimited. Daarbij krijg je iedere maand 10GB, 25GB of onbeperkt internet. Vodafone brengt je geen aansluitkosten in rekening, en je hebt standaard 14 dagen bedenktijd.

 

T-Mobile

 

T-Mobile heeft net als Vodafone een apart zakelijk gedeelte op haar website. Hier kun je als ondernemer terecht voor uiteenlopende oplossingen voor het MKB. Bij het aanbod van zakelijke mobiele abonnementen vind je zowel Sim Only abonnementen als telefoonabonnementen met toestel. De looptijd van de beschikbare mobiele abonnementen voor ondernemers is 1 jaar of 2 jaar, en bij de zakelijke Sim Only’s kun je ook nog kiezen voor een maandelijks opzegbaar contract. Bij T-mobile zijn er drie bundels waaruit je kunt kiezen. Deze komen alle drie met onbeperkte belminuten. 

 

De data hoeveelheid die je kunt kiezen is 3GB, 16GB of onbeperkt. T-Mobile rekent verder 20 euro aansluitkosten voor nieuwe klanten. Handig aan T-Mobile is dat je voor een beperkt bedrag extra per maand via een vast telefoonnummer op je mobiel bereikbaar kunt zijn. En verder staat er tijdens de looptijd van je abonnement een persoonlijke accountmanager voor je klaar als je kiest voor een zakelijk telefoonabonnement!

 

KPN

 

KPN is de provider in Nederland met de meeste mobiele abonnees. Zo’n 5 miljoen! Ook zakelijk heeft KPN zeer veel mobiele klanten. Bij KPN kun je uiteraard ook weer mobiele telefoonabonnementen met en zonder toestel afsluiten. Voor zakelijke mobiele abonnementen met smartphone heb je de keuze uit een looptijd van 1 jaar of 2 jaar, en bij de abonnementen zonder smartphone kun je kiezen uit 1 jaar, 2 jaar, of 1 maand. KPN geeft je als ondernemer de mogelijkheid om je belbundel en databundel los van elkaar samen te stellen. Bij de belbundel kun je kiezen uit onbeperkte belminuten/sms’jes, en 150 belminuten/sms’jes. En voor de databundel zijn er 6 mogelijkheden: 0GB, 2GB, 5GB, 10GB, 20GB en unlimited data.

KPN rekent voor nieuwe klanten enige aansluitkosten, namelijk 20,66 euro (ex BTW). En verder is het alleen bij deze provider mogelijk om Spotify Premium bij je mobiele abonnement te nemen, wat zowel beschikbaar is voor particulieren als voor ondernemers. Ondernemers betalen hiervoor 8,26 euro (ex BTW) per maand.

 

Hollandsnieuwe

 

Hollandsnieuwe is misschien wel de minst bekende provider in dit rijtje van providers. Ook bij deze provider kun je een zakelijk mobiel abonnement afsluiten. De abonnementsvormen voor particulieren en zakelijke klanten zijn bij deze provider gelijk. Je kunt kiezen uit Sim Only (zonder een nieuw toestel) en abonnementen met toestel. De bundels zijn daarbij alles-in-1. De mogelijkheden zijn: 1.000, 2.000, 4.000 of 6.000 MB/SMS/Minuten. Onbeperkt bellen kan voor enkele euro’s per maand optioneel worden bijgekocht. Maar onbeperkt internetten is bij Hollandsnieuwe nog niet mogelijk. Wil je dit toch, kies dan voor een van de andere providers in dit rijtje. Verder bedragen de eenmalige aansluitkosten bij Hollandsnieuwe 20 euro (inclusief BTW) en je kunt voor een 1-jarig of voor een 2-jarig telefoonabonnement gaan. Dit laatste geldt zowel voor Sim Only’s als voor abonnementen met toestel.

 

Youfone

 

Youfone is de kleinste provider in dit rijtje. Deze provider maakt gebruikt van het betrouwbare mobiele netwerk van KPN. Wil je zakelijk een telefoonabonnement afsluiten bij Youfone, dan is het goed om te weten dat je alleen Sim Only abonnementen kunt bestellen. De provider is niet actief op het gebied van smartphone abonnementen. 

 

Bij de looptijd van je contract(en) kun je kiezen uit 1 maand, 1 jaar of 2 jaar, wat overeenkomt met de opties die je als particulier hebt bij deze provider. De hoeveelheid data voor internet en de hoeveelheid belminuten kies je bij deze provider los van elkaar. De data hoeveelheden waaruit je kunt kiezen liggen hoger dan bij de particuliere abonnementen. Je kunt kiezen uit 0GB, 1GB, 3GB, 6GB, 10GB en 20GB. Bij de belminuten kun je kiezen voor 300 minuten of voor onbeperkte minuten. Je bundels zijn geldig in NL en in de EU.

 

No Comments

Leave a Comment