Cadeau ideeën voor gamers

Cadeau ideeën voor gamers

Cadeau ideeën kunnen erg lastig zijn om te bedenken. Toch is het soms makkelijker dan het lijkt. Houd de persoon in kwestie van gamen? En weet je welke game console hij of zij gebruikt? Dan ben je al halverwege. Hier een paar makkelijke, maar superleuke cadeau ideeën voor deze mensen.

Xbox tegoed

Xbox tegoed is praktisch een cadeaukaart voor de Xbox-eigenaren. Een cadeaukaart lijkt misschien onpersoonlijk, maar door de juiste cadeaukaart te kiezen maak je het toch persoonlijk genoeg. Met een Xbox tegoed kaart kan de ontvanger games kopen in de Xbox store. Zo geef je dus eigenlijk een game naar keuze cadeau. Ideaal als je niet weet welke games degene aan wie je het cadeau doet al heeft of nog wil hebben. Daarnaast is een Xbox tegoed kaart ook te gebruiken voor in-game aankopen, voor het aanschaffen van een Xbox Live Gold abonnement of in de Microsoft store. Kortom je kunt er enorm veel mee en de ontvanger kan helemaal zelf kiezen wat hij of zij graag wil.

Xbox Live Gold abonnement

Als het Xbox live gold abonnement goed klinkt, kun je deze ook meteen cadeau geven. Met dit abonnement krijgt de ontvanger toegang tot het online multiplayer-netwerk van Xbox. Daarmee kun je samen gamen met vrienden of andere spelers over de hele wereld. Daarnaast krijg je elke maand gratis games en krijg je hoge kortingen op andere games. Een superleuk cadeau om een vriend cadeau te geven. Vooral als je zelf ook een Xbox hebt, dan kun je meteen samen gamen en heb je er zelf ook nog wat aan!

PlayStation Now

Voor de PlayStation-eigenaren onder ons is er iets wat hier een beetje op lijkt. Het PlayStation Now abonnement. Al zou je dit meer kunnen vergelijken met Netflix, maar dan voor games. Met een PS Now abonnement krijg je toegang tot een bibliotheek met meer dan 700 games om te ‘streamen’. Net als bij Netflix kun je deze spelen zo lang ze op de streaming dienst staan. Zo doe je voor een klein bedrag eigenlijk 700 games cadeau!

No Comments

Leave a Comment