Canon Maxify

Canons Maxify scoort goed op het gebied van papiercapaciteit en biedt snel afdrukken en een aantal geweldige kantoorvriendelijke functies, zoals beveiligingsbeperkingen. De inkt is duur, daarom raden wij zeker aan voor deze printer hervulbare cartridges te bestellen. Dit is goedkoper dan elke keer een nieuwe bestellen en ook nog eens beter voor het milieu. In de onderstaande blog zal deze uitmuntende printer uitgelicht worden.  

Het design 

Deze grote zwarte doos is door zijn twee diepe papierladen zelfs nog groter dan de gemiddelde MFP, maar past nog steeds op een bureau. Het sluit ook in een meer afgerond ontwerp dat gemakkelijker af te stoffen is. De MB2750 is veel plastic voor een vrij lage prijs en je zou terecht de bouwkwaliteit in twijfel kunnen trekken. Er zijn zeker veel flappen en telescopische stukken die zouden kunnen afbreken, maar dat gebeurt niet snel en je hoeft er zeker niet bang voor te zijn als je er op een normale wijze mee om gaat.  

Kenmerken 

Omdat het een vier-in-één is, kunt u printen, scannen, kopiëren en, als u dat echt wilt, faxen. Meer opmerkelijk is de afdruksnelheid, die wordt geclaimd als 24 ppm in zwart-wit of 15 ppm in kleur. Dit is extreem hoog voor een printer van dit formaat. Waar de output in een alarmerend tempo wordt geproduceerd, is het ook enigszins luidruchtig. Het aanbieden van zowel wifi als een bekabelde verbinding is essentieel in een zakelijke printer, terwijl de afwezigheid van NFC geen groot verlies is. Wat nog belangrijker is, deze MFP ondersteunt ook AirPrint voor Mac-gebruikers en mobiel afdrukken wordt nog gemakkelijker gemaakt door de goed ontworpen Canon Print-app die beschikbaar is voor iOS en Android. Een ander pluspunt van de MB2750 is de hoge papiercapaciteit van 500 pagina’s met dubbelzijdig afdrukken, om nog maar te zwijgen van de inktcapaciteit van dit apparaat. Eén zwart-witcartridge zal blijkbaar 1.200 pagina’s opleveren, dus de tijd die nodig is om deze printer bij te vullen, moet minimaal zijn. 

 

No Comments

Leave a Comment