De 7 beste tips om een kleine kamer in te richten

Als je in een klein huis of appartement woont, kan het lastig zijn om er alles in te zetten wat je nodig hebt. Proberen om alles op je wensenlijst erin te passen en het er tegelijkertijd ook nog eens leuk en georganiseerd uit te laten zien, is een grote uitdaging. Wij vinden dat dit het ontwerpen van kleine kamers juist zo leuk maakt. Je moet slimme oplossingen bedenken, en dat hebben wij alvast voor jou gedaan! Dit zijn zeven ontwerpideeën om te zorgen dat een kleine ruimte zoveel groter aanvoelt dan het in werkelijkheid is

[adinserter block=”1″]

Houd het neutraal

Kamers met rustige kleuren houden de ogen voor de gek door te denken dat ze ruimer zijn. Zorg er wel voor dat je verschillende texturen toevoegt. Hiernaast zijn houten accenten en gekleurde accessoires een goed idee. Dit zorgt ervoor dat de kamer een warme uitstraling krijgt.

 Open Lay-out

Een open plattegrond is jouw beste vriend als je eigenaar bent van een klein huis. Het is natuurlijk niet zonder reden dat deze indeling de laatste jaren ontzettend populair is geworden. Bij een open ontwerp zijn muren overbodig en vloeit de woonkamer, eetkamer en keuken in elkaar over. Door deze indeling voelt de ruimte luchtiger en leefbaarder aan. Wanneer je de muren verwijdert hou je ook nog eens meer ruimte over, ideaal! 


Laat je inspireren door deze tips op de volgende pagina >> 

No Comments

Leave a Comment