De beste service met jouw pakketten

De beste service met jouw pakketten

Als ondernemer wil je aan jouw klanten altijd een goede service verlenen. Dit gebeurt niet alleen op basis van het klantcontact en de producten die je levert, maar ook met een pakket versturen. Voor jouw pakketten vraag je bijvoorbeeld een bepaald bedrag aan verzendkosten aan de klant. Ook geef je aan hoelang de verwachte levertijd is. Alleen moet je hierbij wel gaan zorgen dat het voor jou ook duidelijk is. Door vooraf te weten wat het verwachtingspatroon is, kun je achter de schermen alles naar behoren gaan regelen en dit op een goede manier door communiceren naar jouw klanten.

 

Het juiste verwachtingspatroon creƫren

Het verwachtingspatroon bij het versturen van pakketten omvat verschillende vragen. Zo moet je bijvoorbeeld na gaan denken wanneer het pakket aan moet komen en of er een handtekening nodig is voor ontvangst. Als je producten ook in het weekend levert, moeten er weer andere diensten bij de pakketdienst aangenomen worden dan wanneer je alleen op werkdagen een bezorging levert. Er zijn daarom altijd een groot aantal voorwaarden die je door moet nemen. Met Cheap Cargo kun je dit allemaal overleggen om een overeenkomst op maat aan te kunnen gaan en aan het verwachtingspatroon te kunnen voldoen.

 

Duidelijk hebben wat je ervoor terugkrijgt

Daarbij zal je met het versturen van pakketten altijd een helder beeld moeten hebben van wat je krijgt voor het geld dat je betaalt. Op basis van alle gegevens kun je namelijk gelijk ontdekken hoeveel het jou gaat kosten om een pakket te versturen. Wanneer worden pakketjes opgehaald, hoe snel worden deze geleverd en hoeveel gaat dat kosten? Er zullen daarom ook geen verborgen kosten worden doorberekend. Hierdoor is het ook eenvoudiger om de verzendkosten voor jouw klanten op de website te kunnen zetten. Uiteindelijk kun je hiermee de beste diensten als ondernemer gaan leveren, terwijl er veel voor jou uit handen wordt genomen door de pakketdienst.

No Comments

Leave a Comment