De juiste details voor jouw droomhuis

Home sweet home. We brengen veel tijd in onze huizen door en daarom is het zo belangrijk ervoor te zorgen dat je jezelf hier veilig, comfortabel en thuis voelt. Niet iedereen is enthousiast over decoreren of heeft oog voor detail, maar er zijn een paar kleine trucjes die een plek echt kunnen transformeren. Denk eens aan het spelen met kleuren van kussens en bloemen, een mooie stapel boeken op je salontafel of juist zwarte stopcontacten en schakelaars.

Ga voor details die passen bij jouw woonstijl

Er zijn wel tientallen verschillende woonstijlen. Wellicht komt jouw interieur compleet overeen met een van deze, maar het kan ook gebeuren dat jouw woonkamer een mix is van meerdere stijlen. Wanneer het laatste het geval is, wil je de details in jouw woning juist rustig en strak houden. Je kunt ze op deze manier gebruiken om een geheel te creëren. Is jouw woning één minimalistische stijl en mis je wat statement items? Overweeg om de kleur van je deurklinken, WC sloten, raamuitzetters en veel meer af te laten wijken van je basispalet. Dit maakt de ruimte speels en laat je wennen aan meer kleur in je interieur zonder overboord te gaan.

Details die je niet mag missen

Sommige details zijn overbodig. Wanneer je voor een bohemien interieurstijl hebt gekozen, kun je niet genoeg spullen in huis halen. Het typische Scandinavische interieur is precies het tegenovergestelde. Toch kun je niet alleen tafels en stoelen in huis halen, maar zijn sommige details nodig in je huis. Denk hierbij aan modern en retro raam- en deurbeslag. Van deurklink tot raamuitzetter, je kunt deze details mooi wegwerken door ze in dezelfde kleur te laten verven als je muren. Gelukkig zijn er niet alleen genoeg producten op de markt, er zijn ook een tal aan aanbieders, waardoor je deze details altijd perfect kunt laten aansluiten bij je woonstijl.

No Comments

Leave a Comment