De kamersteiger, ook voor buiten gebruik!

Kamersteigers zijn qua maatvoering compacte steigers die ideaal zijn om binnen te gebruiken. Door de smalle breedte van 75 cm passen deze door een deur en kunt u gemakkelijk uw steiger verplaatsen naar verschillende ruimtes binnenshuis.
De kamersteigerwielen die hieronder gemonteerd worden zijn van rubber en laten geen sporen na op de vloer.

Maar wist u dat u dezelfde kamersteiger ook buiten kunt gebruiken?
Omdat de maat van de buis gelijk is als die van de rolsteigers, kunt u de kamersteigerwielen bijvoorbeeld vervangen voor rolsteigerwielen.
Deze wielen zijn groter en in hoogte verstelbaar, waardoor u de kamersteiger ook op ongelijke vloeren waterpas kunt zetten.

Een kamersteiger in de tuin.

Heeft u de steiger nodig in de tuin om bijvoorbeeld een heg te snoeien? En staat deze daarom op een onverharde ondergrond zoals bijvoorbeeld op het gras of in het zand? Dan hebben wij bij SteigerCentrum.nl ook speciale tuinsteigerwielen in ons assortiment welke onder uw kamersteiger gezet kunnen worden.

Zo is uw steiger dus voor diverse doeleinden te gebruiken, zowel binnen als buiten.

Voor binnen gebruik is vaak een werkhoogte van 3 meter voldoende om het plafond te kunnen bereiken. U gebruikt dan 1 vouwunit van 2 meter hoog, 1 platform/vloer en de kamersteigerwielen.
Moet u toch iets hoger komen te staan zodat u uw werkzaamheden comfortabel en veilig kunt uitvoeren, of u bent buiten aan het werk om bijvoorbeeld de kozijnen op de eerste verdieping te schilderen dan kunt u door middel van opzetstukken in diverse maten uw steiger eenvoudig verhogen naar een werkhoogte van 4 tot wel ruim 7,5 meter.

Na gebruik van uw kamersteiger is deze goed op te bergen in een schuur of berging. Hij zal niet veel ruimte in beslag nemen, doordat hij vouwbaar is en alle onderdelen los van elkaar gehaald kunnen worden. Deze onderdelen zijn overigens ook allemaal los van elkaar te bestellen, wat handig is mocht u eens iets kwijt raken of uw steiger in de toekomst willen verhogen.

No Comments

Leave a Comment