De leukste kerstcollecties van Lemax

Lemax is één van de grootste namen in de wereld van kerstminiaturen. Ieder jaar weer brengen ze nieuwe mooie collecties kerstminiaturen op de markt. En ieder jaar weer gaan er duizenden mensen shoppen om een nieuwe Lemax huisjes aan hun kerstdorp toe te voegen. Ben jij ook zo’n verzamelaar? Dan ben jij vast geïnteresseerd in deze leukste collecties van Lemax.  

Sugar ‘n’ Spice 

Lemax Sugar ‘n’ Spice is een uniek kerstdorp van Lemax waarin alles mogelijk is. Het hele dorp is namelijk gemaakt van suikergoed. De muren van de huisjes zijn gemaakt van peperkoek, de pilaren van zuurstokken en de daken zijn bedekt met glazuur. Ondertussen zijn de inwoners geen echte mensen, maar peperkoekmannetjes. De Sugar ‘n’ Spice collectie is erg populair. En dat is ook niet verbazend. Deze snoephuisjes zijn zo schattig en zien er zo lekker uit. Het dak van ‘The candy shop’ bijvoobeeld, is gemaakt van stukken chocola en daarbovenop allerlei soorten snoepjes, zoals winegums en lolly’s. Kies deze kerst het snoephuisje uit wat je er het lekkerst uit vindt zien en lees de kinderen het sprookje voor van hans en grietje. Het sprookje zal voor hen door het snoepdorp helemaal tot leven komen. Nog nooit is er zoveel genoten van een sprookje bij kerst als dan.   

Vail Village 

In Vail Village is het elke dag een gezellige drukte van wintersporters. De Lemax kersthuisjes in deze collectie bieden jong en oud een plek om na het sporten lekker uit te rusten. Drink gezellig een kopje glühwein in bar The Red Mooseof neem nog wat extra skilessen in The Summit ski school. Ook huisdieren kunnen rekenen op een warm verblijf in ‘Alpine Lodge Pet RetreatJe kan je kerstdorp uitbreiden met één van deze leuke kersthuisjes om met de vele andere kerstminiaturen uit de collectie ‘Vail Village 

 

No Comments

Leave a Comment