De leukste plaatsen voor de zomervakantie

Zomer en Europa! Niets gaat beter samen. Oké, misschien pizza en kaas, maar dan staat het toch wel op de tweede plek. Europa is gevuld met prachtige stranden, geweldige restaurants, ontzettend veel bezienswaardigheden en meer eilanden dan je ooit zou kunnen dromen. En de kans dat jij alles al gezien hebt, is vrij klein. Daarom onze tips voor jouw vakantie!

Ibiza, Spanje

Het is een zomertraditie voor ’s werelds beste DJ’s en rijkste mensen om elk jaar naar het Spaanse eiland te komen. Elke avond worden er feesten van wereldklasse aangeboden, vooral door de weeks terwijl de rest van Europa hun werkweek doorbrengt. Om te genieten van feesten op Ibiza, kun je het beste verblijven in Playa D’en Bossa, Ibiza-stad of San Antonio. Bij die laatste vind je ook de beste zonsondergang Ibiza! Bezoek de sunset strip voor geweldige uitzichten.

Sicilië, Italië

Niets zegt zomer in Europa als een ijshoorntje op het strand. Waar kun je beter van het seizoen genieten dan de geboorteplaats van gelato, het zonnige Sicilië.

Het grootste van de Italiaanse eilanden, Sicilië, is een van de beste zomerbestemmingen in Europa. Je kunt het beste het hoogseizoen vermijden, maar indien onmogelijk zijn er genoeg kleinere dorpen en afgelegen eilanden om de rust op te zoeken.

Herceg Novi, Montenegro

In de zomer door Europa reizen is een van de beste dingen die je kunt doen. Maar het wordt steeds drukker en drukken, dus het is belangrijk om verborgen juweeltjes te vinden. De onontdekte natuur en de adembenemende schoonheid van Herceg Novi, Montenegro, maken het tot een van de beste zomervakantieplekken in Europa. Herceg Novi is een klein kustplaatsje aan de kust van de baai van Kotor. Doordat het relatief onaangetast is door het toerisme is het een authentieke Montenegrijnse stad gebleven.

Praag, Tsjechië

Praag is echt een waanzinnige stad. Er zijn zo ontzettend veel bezienswaardigheden! Daarnaast is het ook heerlijk om rond te hangen in de parken, te wandelen langs de rivier of de fiets te pakken om te gaan verkennen.

Toch wat verder weg?

Durf jij het aan? Laat ons je dan zeker niet in de weg staan. Boek een georganiseerde rondreis, en je weet zeker dat je veilig zit. Denk aan een groepsreis Nepal, of spreken te Filipijnen jou misschien meer aan? De mogelijkheden zijn eindeloos!

No Comments

Leave a Comment