De mooiste sportprijzen voor winnaars

Winnaars verdienen het beste. Voor hen heeft de organisatie van de wedstrijd of het evenement dan ook de mooiste beker klaarstaan of de meest glimmende medaille liggen. Sport en spel zijn verbonden met competitie en wat is er mooier dan aan het eind van de dag naar huis te gaan met die geweldige sportprijs? Deze beker of medaille geeft de winst net even wat meer kleur.

Verschillende sportprijzen te winnen

Sportprijzen zijn er uiteraard in verschillende uitvoeringen. Je hebt de traditionele bekers, verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Je kunt voor jouw evenement kiezen voor medailles, bijvoorbeeld met het logo van je club of een afbeelding van de sport die je vereniging beoefent. Maar er zijn ook schalen, waarin je een mooie tekst kunt laten graveren. Daarnaast zijn er standaardjes, speldjes, rozetten of sleutelhangers, die je aan de winnaars uit kunt reiken. Welke sportprijs je ook kiest, de winnaars zullen het zeker waarderen.

De traditionele beker

Een beker voor de winnaar is toch wel de meest populaire sportprijs. Uiteraard kun je de bekers ook voor andere evenementen inzetten. Een beker is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo zijn er bekers met grote oren, bekers met deksels en bokalen. Vaak is het mogelijk de bekers te personaliseren met een tekst of een plaatje met daarop een verwijzing naar je sportevenement. Denk bijvoorbeeld aan het voetbalplaatje of een plaatje met een paard daarop. Zo kan iedereen direct de sport of het evenement herkennen.

Medailles en schalen

In plaats van de beker kun je ook medailles of een schaal voor de winnaars aanschaffen. Zeker bij teamsporten is dit een goede keuze. Iedereen van het team kan op die manier een prijs mee naar huis nemen. De medailles kun je verfraaien met de mooist gekleurde linten. Daarnaast is het mogelijk de medailles in een standaard of houder te kopen. Op die manier kan je de medaille een mooi plekje op de kast geven en kan iedereen hem bewonderen.

Het aandenken voor de deelnemers

Wanneer je de sportprijzen bestelt, vergeet dan niet om een aandenken voor de overige deelnemers mee te bestellen. Ook zij hebben immers hun best gedaan. Een aandenken in de vorm van een vaantje, een standaardje of een medaille wordt vaak enorm gewaardeerd. Niemand gaat dan met lege handen naar huis.

No Comments

Leave a Comment