De mooiste steden voor de leukste wooninspiratie

Je moet ergens inspiratie vandaan halen, en wat maakt het dan leuker dan wooninspiratie op reis op te halen. Goede reden om even je man mee te nemen naar het buitenland !

Marrakech

Marrakech ligt in Marokko en is een prachtige stad. Er zijn veel winkeltjes met stoffen, tapijten, accessoires die je het liefst allemaal meer naar huis zou nemen. Verschillende kleuren en patronen maken het dan ook helemaal af.

Je kijkt je ogen uit en kan er de meest prachtige foto’s schieten. Misschien zelfs zo mooi, dat ie in je huis kan hangen straks!

Stockholm

Stockholm is een prachtige stad, waar prachtige dingen te zien zijn. Je kan er overal genieten. Ook zijn ze goed op de hoogte van alle interieurtrends van het moment. Makkelijk om leuke dingen te scoren dus. Een interieur uit Stockholm ziet er vaaklicht en rustgevend uit. Met rustige accessoires maar wel heel stylish.

Mumbai

Ben je nog op zoek naar kussens, gordijnen of andere dingen die gemaakt zijn van stof? Ga dan naar Mumbai, India. Er zijn hier prachtige dingen te maken. Stoffen te koop die per meter worden verkocht. Mooie patronen en verschillende kleuren. Ook veel verschillende stoffen zijn er beschikbaar, eigenlijk kan je altijd wel iets vinden wat in jouw interieur past. Misschien niet dichtbij, maar zeker de moeite waaard.

New York City

Last but not least, deze stad zou ik nooit over kunnen slaan. Deze stad is altijd levend, en loopt vaak voor op alle trends. Het industriële is bijvoorbeeld al een hele lange trend. Ook kun je van NYC zelf prachtige schilderijen kopen, maar ook kleine lampjes, kleden of beeldjes. In de kunst van NYC is vaak het straatbeeld terug te zien, en dat kan jouw huis precies afmaken!

Ik zou zeggen, neem je vriend mee op reis en ga lekker inspiratie opzoeken voor jouw nieuwe inrichting in het huis! Veel reisplezier!

No Comments

Leave a Comment