De Tesla model y lease je nu in Nederland!

Het automerk Tesla was het merk dat volledig elektrisch rijden naar een hoger niveau tilde. Om de vraag “wat is de belangrijkste reden om een Tesla Model Y te leasen?” te beantwoorden, is dan ook niet heel erg lastig. Het bereik ofwel de actieradius van deze auto is de reden natuurlijk. Er bestaat geen vergelijkbaar model dat zoveel uit een volle accu weet te halen. Of heb jij een andere reden om te kiezen voor een Tesla model y lease contract? Tuurlijk! Je kiest zo’n prachtige auto niet alleen maar uit omdat je vele kilometers achter elkaar kunt rijden zonder te hoeven opladen.

Waarom een Tesla model y lease populair is?

Het leasen van een Tesla model y lease is zowel in zakelijk opzicht, als voor particulieren een hele aantrekkelijke keuze. Deze auto heeft naast de enorme actieradius heel veel goede kanten te bieden aan elk type bestuurder. Maar één van de belangrijkste punten op de weg is toch wel veiligheid daar valt niet over te twisten. De carrosserie van de Tesla model y is net wat stijver en net wat beter geconstrueerd dan bij andere auto’s. Dit zorgt ervoor dat je deze auto kunt bestempelen als de veiligste auto van het moment. Maar ook de veiligheid zorgt er niet voor dat het Tesla model y leasecontract zo populair is, er is nog veel meer!

Veel ruimte en overweldigend gebruiksgemak

Het leasen van een Tesla model y doe je ook vanwege de ruimte. Zeker wanneer je vele kilometers op de weg zit is wat extra ruimte in je auto geen overbodige luxe. Daarom is deze auto extra ruim opgezet zodat zowel de bestuurder als alle bagage voldoende ruimte heeft. Een Tesla Model Y zorgt daarnaast voor een geheel nieuwe ervaring van autorijden. Denk bijvoorbeeld aan zaken zoals de snelle acceleratie. Dit is iets wat de elektrische aandrijving als sterk pluspunt met zich meebrengt. Daarnaast is het ook zo dat de auto stabieler op de weg ligt.

Leasen is meer en meer in aantocht

Tot nu toe hebben we het alleen maar gehad over de kwaliteit van deze prachtige nieuwe Tesla Model Y. Maar als we even kijken naar het leasecontract dan brengt ook dit vele voordelen met zich mee. Niet iedereen heeft namelijk het geld voor een nieuwe Tesla op zijn of haar spaarrekening staan, maar dankzij de lease oplossingen die vandaag de dag geboden worden, is het wel mogelijk voor bijna iedereen om een nieuwe elektrische auto te rijden. Door een elektrische auto te leasen geniet je wel van alle voordelen maar heb je geen hoge aanschafprijs, geen autoverzekering, geen wegenbelasting en geen omkijken en onkosten wat betreft reparaties en onderhoud. Het enige wat je zelf dient te betalen is het opladen van je auto en eventuele kosten voor parkeren of verkeersboetes.

No Comments

Leave a Comment