De voordelen van een voetbalclinic bij Feyenoord

Als je kinderen hebt die fan zijn van Feyenoord heb je er vast al van gehoord: de voetbalclinic van Feyenoord. Hier kunnen jonge voetballers werken aan hun voetbalontwikkeling. Daarnaast is er natuurlijk vooral ruimte voor erg veel plezier. Wat zijn precies de voordelen van zo’n soort voetbalclinic?

Professioneel trainen

Bij een voetbalclinic van Feyenoord traint je kind op de originele, professioneel Feyenoord manier. Dit wordt gewaarborgd door het feit dat de trainingen altijd worden gegeven door een oud Feyenoord speler. Zo voelt je kind zich ook een Feyenoord speler voor een dag én verbetert hij zijn/haar voetbalkwaliteiten. Daarnaast is het een mooi kijkje in de keuken voor ieder kind wat profvoetballer wil worden.

Sociale ontwikkeling

Het samen voetballen met vriendjes of nog onbekende kinderen zorgt voor een goede sociale ontwikkeling van je kind. Zo wordt er ook veel aandacht besteed aan het samenwerken met andere kinderen en hoe je samen tot een goed resultaat kan komen. Buiten het leerzame aspect hiervan, is het natuurlijk ook erg leuk voor je kind om nieuwe vriendjes te maken en om met vriendjes samen te kunnen voetballen. Door de gemeenschappelijke interesse in voetbal, klikt het vaak snel binnen de groep. Daarnaast vinden de trainers het sociale aspect minstens net zo belangrijk als het voetbaltechnische aspect.

Extra leuk voor de jonge Feyenoord fan

Een voetbalclinic bij Feyenoord is natuurlijk extra gaaf voor de jonge Feyenoord fan. Naast het trainen met een oud Feyenoorder ademt de rest van de clinic natuurlijk ook Feyenoord. Zo ontvangt iedere deelnemer een origineel Feyenoord Soccer Schools t-shirt en een officieel deelnamecertificaat wat getekend is door een (oud-)Feyenoorder. Hoe cool is het daarnaast om bij Feyenoord zelf te voetballen. Door deze speciale benadering, voelt iedere deelnemer zich als een echte profvoetballer van Feyenoord. En wie weet is die droom ook wel wat dichterbij met de dingen die je leert op de voetbalclinic!

No Comments

Leave a Comment