De woonkamer de belangrijkste kamer in je huis dus maak hem stijlvol!

De woonkamer is de belangrijkste kamer in je huis dus die moet er wel mooi en ook stijlvol uitzien. In dit artikel worden een paar tips en ideeën gegeven voor een mooie woonkamer. Wil je een stijlvolle woonkamer maar wil je ook dat je woonkamer gezellig blijft? Lees dan dit artikel wat de experts erover zeggen en wat de trends in 2019 zullen zijn.

 

Ideeën van experts

Wat zeggen experts dat de woonkamer trends van 2019 zullen zijn, nou leer is helemaal terug. Leren meubelen geven je interieur namelijk een moderne, luxe en strakke uitstraling. Daarnaast gaat leer meubilair lang mee en je kan het combineren met je andere meubilair in je woonkamer. Hout is ook een trend die in 2018 al is begonnen maar ook in 2019 een belangrijke rol gaat spelen in stijlvol houden van je woonkamer. Denk ook is aan een eetkamerstoelin je woonkamer. Niet veel mensen hebben een eetkamer stoel in de woonkamer maar dit kan juist heel stijlvol zijn.

 

Handige tips

 

Leer en hout

Bij het inrichten van je huis moet je goed kijken naar de verschillende materialen en welke bij elkaar passen. Leer en hout pas goed bij elkaar, bijvoorbeeld een lerenbank met een houten bijzettafeltjes of salontafel. Een lerenbank op een houten vloer staat ook erg strak en chique, zo krijg je ook een modern uitziende woonkamer.

 

Hout geeft ook een gezellige sfeer in je woonkamer. Je kan ook lichte kleuren gebruiken in je woonkamer bijvoorbeeld met witte eetkamerstoelenin combinatie met licht hout laminaat. Met deze combinatie geef je je woonkamer een gezellige sfeer maar is hij ook stijlvol.

 

 

Zet alle websites met meubilair naast elkaar en begin zo te vergelijken en probeer ze in te beelden in je woonkamer voordat je iets koopt. Zo weet je meteen of het wel in jouw woonkamer past.

 

 

No Comments

Leave a Comment