Detox tips om je lichaam te resetten.

Detoxen of sapkuren, vitamine boxen of vitamine shots, iedereen is er op dit moment bewust mee bezig. Gezond zijn is op dit moment een mega belangrijk topic, zowel voor je prestaties op je werk maar ook in je dagelijkse bezigheden, gezond zijn is belangrijk. Veel mensen halen op dit moment hun energie of denken de energie te halen uit sporten. Ja sporten is zeker goed en draagt bij aan gelukkig gezond leven. Maar voeding mensen voeding is toch echt de bouwsteen van een gelukkig en gezond leven. Gelukkig zijn er steeds meer hulpmiddelen zoals supplementen maar de nu ook razend populaire vitamine shots zijn in het algemeen voor iedereen gezond, makkelijk in te nemen en voegen veel toe. Vitamine D is belangrijk voor de weerstand en zorgt voor sterke botten, spieren en tanden. Vitamine D wordt door het lichaam verkregen uit zonlicht in de zomermaanden. Tijdens de wintermaanden is het raadzaam om vitamine D bij te slikken of bij te drinken door middel van shots. De Vitamine D in de shots worden sneller opgenomen in de ochtend op lege maag. 

 

Gember wordt ook steeds meer verwerkt in de Cold Pressed H.P.P. sappen en gember shots. Gember heeft een weerstandsverhogende werking met een positieve “reinigend” effect op de lever, daarom wordt gember ook vaak gebruikt in detox sapkuren.

 

Je lichaam resetten en darmen reinigen met 7 Dagen detox Sapkuur 

 

Een detoxkuur van 7 dagen is zeer geschikt om je lichaam, darmen maar ook geest een reset te geven. Geest klinkt heel zweverig maar daarin bedoelen we je mindset. Gezondheid gaat gepaard met orde en regelmaat. Oude patronen doorbreken en ruimte maken voor goede gezonde gewoontes. Sport, 2 liter water per dag, een goede nachtrust en natuurlijk goede gezonde voeding zijn belangrijk hoek/ bouwstenen daarin.  Je lichmaar reinigd zichzelf elk moment van de dag echter is er uit diverse studies gebleken dat het goed is om regelmatig je darmen rust te geven. Tijdens het detoxen worden je zintuigen positief versterkt ook zijn er veel mensen die tijdens het detoxen geweldig goed slapen. 

7 dagen detoxen doe je natuurlijk niet vanuit het niets, hiervoor is het van belang dat je goed naar een 7 daagse kuur toe werkt. Indien je nog nooit een 7 daagse detox sapkuur hebt gedaan is het advies dan ook om je lichaam eerst te laten wennen, dit doe je door middel van het eerst gebruik maken van een 3 daagse detox sapkuur en vervolgens indien je lichaam eraan gewend is een 5 daags of  7 dagen detox sapkuur. 

 

Motiveer en stimuleer 

Motiveer en stimuleer je omgeving, gelukkig gezond zijn is zo fijn. Naast het feit dat gezonde mensen een betere weerstand hebben zie je ook dat gezonde fitte mensen er ook daadwerkelijk beter uit zien. Stimuleer jezelf en andere door elkaar te motiveren met elkaar stimuleren val je ook minder snel terug in oude patronen, goed om te delen dus. De food industrie maakt gezonde voeding steeds makkelijk en toegankelijker. 

No Comments

Leave a Comment