Deze baan is geschikt voor jou!

een nieuwe baan

Ben je al een tijdje op zoek naar een nieuwe, passende uitdaging of zou je graag hoger op willen komen in jouw vakgebied? Dan heb je geluk, want er staan genoeg leuke vacatures open. De kans dat er iets voor je bij zit, is dus groot. Maar om het gemakkelijker te maken lichten we graag de volgende vacatures toe in deze blog. 

Het bedrijf, waar je komt te werken
Het IT-gespecialiseerde bedrijf Experis Ciber focust zich op het succesvol transformeren van de digitale businessveranderingen. Daarnaast bieden ze de mogelijkheid tot het geven van IT- advies, implementatie en beheer om zo de juiste keuzes te maken en uitdagingen te behalen. Met een unieke aanpak, staat de onderneming bovenaan vervolgt door de technologie. Want de klant is ten slotte koning.

Is deze functie iets voor jou?
Bij het IT-bedrijf Experis Ciber staat de vacature van Sap consultant open. Een leuke baan waarbij je jezelf specialiseert als consultant, met als doel om bedrijven te voorzien van software oplossingen. Terwijl jij de SAP software installeert, gaan de bedrijfsprocessen geautomatiseerd aan de slag zodat alles intern op rolletjes verloopt. Je helpt bedrijven en organisaties bij de ondersteuning tijdens het digitale transformaties. Denk hierbij aan het verbeteren, onderhouden en verbeteren van SAP. Hiervoor gebruik je uiteraard de nieuwste SAP technieken. Ben jij een ambitieuze, sociale collega die het team komt versterken? Bekijk dan zeker deze vacature!

Spreekt het jou nog niet helemaal aan? Lees dan zeker de volgende vacature. Namelijk de openstaande functie van ECM consultant. Bij deze uitdagende baan ga je aan de slag met het beheren van de ongestructureerde informatie binnen de onderneming. Je ondersteunt bij de werkzaamheden van creatie, archivering tot aan de verwijdering ervan. Veel bedrijven worstelen met hun ongestructureerde content, hierbij biedt jij uitkomst. Met de producten van OpenText sla jij de slag en zorgt ervoor dat het werk weer gestructureerd in de database komt te staan. Hebben we jouw interesse gewekt? Mooi zo, neem dan snel een kijkje bij deze vacature.

Extra voordelen binnen het bedrijf
Één ding is zeker, bij Experis Ciber krijg je de kans om met uitdagende opdrachten aan de slag te gaan. Daarnaast staat talenten ontwikkeling hoog in het vandaal. Er zijn intern trainingen en kennis wordt gedeeld waarmee jij jezelf kan blijven prikkelen. Ga jij voor het behalen van de beste resultaten? Sluit een van deze twee vacatures aan bij jouw kwaliteiten en je wensen? Zie jij jezelf al werken bij Experis Ciber? Neem dan snel contact op en laat van je horen!

De beide vacatures staan voor zowel junior als ervaren consultants open.

No Comments

Leave a Comment