Deze woonwagen heeft het beste interieur dat je ooit hebt gezien! – #2

Het interieur van deze prachtige woningen is vaak nog spectaculairder dan de buitenkant van het huis. Het huis heeft een heerlijke uitstraling door het vele gebruik van hout. Het hele huis ziet er fris uit doordat het grote raampartijen heeft en het interieur erg licht is.

 

Je  komt binnen in een ruime woonkamer en keuken. Er ontbreekt niets! Er is een mooie eettafel en de keuken is voorzien van een fornuis, gootsteen, koelkast, vriezer en kasten. De slaapkamer is voorzien van een kingsize bed! Het mooie is dat deze kamer erg ruim is en niet verstikkend aanvoelt. Alles ziet er zeer luxe uit en is mooi afgewerkt. Aan het einde van de woning tref je de badkamer met heerlijke douche, toilet en aparte wastafel. Tevens beschik je over een koperen buitendouche.

 

Dit hele tiny house draait bijna op zonne-energie. Dit is ideaal, omdat de woning zelfvoorzienend is. Naast dat dit een goed idee is voor je portemonnee (je kunt veel geld besparen), is het ook goed voor het milieu. Dergelijke aanpassingen zullen je ecologische voetafdruk aanzienlijk verkleinen.

Wil je in een mooi huis zoals hierboven wonen en een hoop geld besparen? Deel dit huis dan met je vrienden!

No Comments

Leave a Comment