Dingen die iedere vrouw mee moet nemen op vakantie

vakantiebestemming Portugal

De koffers inpakken zit er voorlopig nog niet in, want veel landen staan weer op oranje. Ondanks dat gaan we toch bespreken wat handig zou zijn om in je koffer in te pakken als je naar de zon vliegt. Want weest nou eerlijk wie denkt daar nu niet aan? Lekker op vakantie in de zon liggen en genieten van hoe de zonnestralen je huid raken. Heerlijk toch! Daarom hieronder wat iedere vrouw in haar tas zou moeten inpakken.

 

Ook een badpak!

De tijd is echt voorbij dat we alleen nog maar een bikini dragen. De badpak was jarenlang verdrongen van de stranden, maar nu is die echt terug van weg geweest. Niet zoals we gewend zijn, want deze badpakken zijn sexy! Heel veel leuke badpakken hebben tegenwoordig een mooi diepe uitsnede waardoor er toch wat zicht op je borsten komt. Ook is de badpak wat hoger uitgesneden bij de benen waardoor deze langer lijken. Een beetje billen mag je daar best bij zien!

 

Zonnebrandcrème

Ga je naar de zon dan kan je natuurlijk niet zonder een goede zonnebrandcrème. Ga je nou naar een bestemming waar je wilt duiken zorg dan dat je voor een zonnebrandcrème kiest die afbreekbaar is! Dit is beter voor het milieu en beschermt jou net zo goed!

 

Doorlatend strandlaken

Ik hou echt niet van zand op mijn handdoek en daarom pak ik altijd een zandvrij zandlaken in! Superhandig om deze neer te leggen en daarop je eigen handdoek te leggen. Zo heb je een groot deel zandvrij en kan je ook genieten van je badstoffen handdoek.

 

Zomerhoed

De hele dag in de zon zitten is niet zo goed voor. Maar loop of zit je wel in de zon dan kan het fijn zijn om je gezicht uit de zon te hebben. Een leuke zomerhoed is daar superhandig voor! Kies voor een leuke rieten zomerhoed wat dan weer uitermate goed zal passen bij een mooi witte bikini of badpak. Het echte Ibiza leven!

 

Leuke Strandtas

Niets is zo vervelend om te slepen met al je spullen. Uiteindelijk ga je dan toch een tas ergens score om je spullen mee te nemen. Kies daarom een leuke strandtas voor je vakantie uit. Gooi deze in je koffer en bij aankomst heb je direct een lekkere tas voor op vakantie. Ook handig als je bijvoorbeeld klein boodschapje moet doen.

 

Slaapmasker

Ik vind het heel vervelend om met licht te slapen. Daarom doe ik altijd een slaapmasker in mijn koffer. Superhandig, want net alleen in de avond gebruik ik deze, maar ook overdag als ik onder de parasol lig. Zo heb ik geen last van het ligt en kan ik heerlijk tot rust komen.

 

No Comments

Leave a Comment