Dingen die je 100% mee moet nemen voor een geslaagde vakantie

Iedereen weet dat op vakantie gaan een van de leukste dingen is om te doen. Of je nou een verre reis naar Thailand maakt of een weekje naar Texel gaat. Even lekker weg van je omgeving, geen stress of dingen aan je hoofd. Na een lange periode werken of studeren heb je het zeker wel verdiend. Je kunt je eindelijk heerlijk ontspannen. Het geeft natuurlijk wel een hoop stress als je niet zeker weet of je alles wel bij je hebt. Daarom hebben we speciaal voor jou een lijstje gemaakt met de dingen die je 100% mee moet nemen voor een geslaagde vakantie.

Contant geld

Tegenwoordig kan op de meeste vakantiebestemmingen binnen Europa wel gepind worden. Maar er zal toch maar een keer een pinstoring zijn of je pas is tijdelijk geblokkeerd, dan ben je zeker blij dat je als nog cash geld bij je hebt.

Kopie van je paspoort

Aangezien het op sommige locaties nogal gevaarlijk is om je paspoort af te geven is het handig om meerdere kopieën mee te nemen als je op vakantie gaat

Zakdoekjes

Het is heel simpel en goedkoop maar toch ontzettend handig voor onderweg. Je zou maar net een bloedneus hebben als je ergens bent, dan ben je blij dat je zakdoekjes hebt meegenomen. Ook zijn de meeste wc’s langs de weg ontzettend vies en de kans dat er toiletpapier aanwezig is, is dan ook vrij klein. Na een grote boodschap is het toch wel aangenaam als je weer fris je reis kunt vervolgen.

Erectiepillen

Je zou maar dronken in bed beland zijn met de vrouw van je dromen en je grote vriend daar beneden wilt even niet meewerken. Met de king active erectiepil ben je er zeker van dat je een goede nacht kunt beleven. De king active erectiepil zorgt ervoor dat je geheid een harde erectie hebt als je coïtus wilt gaan uitvoeren.

Haarproducten

Het klinkt ontzettend stompzinnig maar de kans dat je het vergeet is ontzettend groot. Uiteraard op vakantie wil je ook op vakantie je haar kammen, borstelen of een beetje wax in je haar wilt smeren.

Oorstaafjes/nagelknipper

Dit zijn van die kleine handige dingetjes die je snel vergeet puur omdat je het niet zo vaak gebruikt. Toch kan je jezelf behoorlijk irriteren als je nagels te lang zijn of je oren niet schoon zijn. Daarom is het belangrijk om dit soort kleine maar toch handige dingen mee te nemen.

Medicijnen

De kans is groot als je dagelijks medicatie inneemt dat je gewend bent die medicatie mee te nemen als je van huis gaat. De kans dat je het vergeet is daardoor vrij klein. Niet alleen je dagelijkse medicatie maar denk bijvoorbeeld aan paracetamol, neusspray en maagtabletten zijn ontzettend handig om mee te nemen. Stel je voor dat je enorme buikgriep krijgt, dan ben je blij dat jij je maagtabletten hebt meegenomen. Een EHBO doos meenemen is ook zeker geen overbodige luxe. Voor jezelf of om ander mensen te helpen als zij gewond zijn. Een EHBO doos hoeft niet heel duur te zijn maar het is o zo handig als er wel iets fout gaat.

No Comments

Leave a Comment