Dit is de leukste lunchroom

Lekker met je vrienden, familie of collega´s gaan lunchen. Wie houdt daar nu niet van? Quality time doorbrengen met je dierbaren is altijd fijn en zeker als daar een lekkere maaltijd bij komt kijken. Tegenwoordig zijn er zoveel lunchrooms om uit te kiezen dat je soms tussen de bomen het bos niet meer ziet. Je kunt natuurlijk ook op de bonnefooi gaan maar dit pakt ook niet altijd even goed uit. Ben jij ook op zoek naar bijvoorbeeld Dordrecht lunch en kun jij wel een goede tip gebruiken? Lees dan gauw even mee.

Luxe belegde bagels

Een hele goede tip wanneer jij op zoek bent naar een lunchplek in Dordrecht is De Remise. Dit is een gezellige lunchroom in hartje Dordrecht, tussen het stadhuis en de Grote Kerk. Ideaal gelegen en een mega goede tip tijdens een dagje uit in Dordrecht dus! In deze lunchroom worden lekkere luxe belegde bagels geserveerd, tevens met opties voor vegetariërs en veganisten. Zo ben je jezelf er van verzekerd dat er voor ieder wat wils op het menu staat, welke je tevens al online kan bekijken op de website van De Remise, zodat je een beetje weet wat je kan verwachten.

Authentiek en vol historie

De lunchroom ligt prachtig gelegen in een echt Dorths pand en zit dus vol historie. Als je op zoek bent naar een echte authentieke plek om te lunchen is het dus ook echt een aanrader. Tevens is het dus erg centraal gelegen in de stad Dordrecht. De openingstijden zijn momenteel van 9u tot 17u, maar wisselen wel per seizoen. Voor de meest actuele openingstijden raadpleeg je dus het best even de website of google. Reserveren is niet noodzakelijk, maar kun je wel doen mocht je jezelf ervan willen verzekeren dat er een plekje vrij is op het moment dat jij in Dordrecht bent. Reserveren kan eenvoudig online.

No Comments

Leave a Comment