Dit meubilair mag niet ontbreken in jouw kantoorinrichting!

Ben jij van plan om de kantoorinrichting te veranderen of heb je een nieuwe kantoorruimte waar je de inrichting nog van moet doen? Wij kunnen ons voorstellen dat dat een hele klus kan zijn, maar Kato helpt je daar graag mee!

Een bedrijfspand kent verschillende ruimtes die ingericht dienen te worden. Ook zijn er kantoormeubelen die niet mogen ontbreken of waar je extra goed over na moet denken tijdens het kantoorinrichting proces. Met onze ervaring en jouw voorkeuren, zorgen wij er samen voor dat jij tevreden bent!

De juiste kantoorinrichting

Elke ruimte heeft een andere functie. Aan de hand van de functie zal de ruimte ingedeeld moeten worden. Als je aan de slag gaat met de kantoorinrichting van de vergaderruimte, dan zal je er rekening mee moeten houden dat de ruimte zo ingericht dient te worden dat je productief met je collega’s kunt vergaderen. Hoe kun je ervoor zorgen dat dit gebeurd? Maak de vergaderruimte niet te donker en gebruik bij de kantoorinrichting de juiste stoelen en tafels. 

Denk aan natuurlijk licht

Het toepassen van natuurlijk licht is ontzettend belangrijk, maar helaas wordt dit bij de kantoorinrichting vaak vergeten. Uit onderzoek blijkt dat hoe lichter je kantoor is, hoe productiever de werkhouding van de werknemers zijn. Licht heeft dus veel invloed op hoe de werknemers presteren. Daarnaast geeft het juiste licht ook een boost aan de werkruimte.

Kantoorinrichting voor een goede eerste indruk

Een eerste indruk is ontzettend belangrijk. Je krijgt namelijk maar een keer de kans op een goede eerste indruk. De kantoorinrichting heeft hier veel invloed op. Het kan voorkomen dat jouw zakenrelaties of klanten binnen komen en even moeten wachten. Als zakenrelatie of klant wacht je liever in een ruimte die netjes, leuk en comfortabel is aangekleed. Dit maakt het wachten tenslotte minder erg. 

Bureaustoelen zijn onmisbaar, toch?

Beschik je over een kantoorruimte in Rotterdam? Of een bedrijfspand in Enschede? Een van de belangrijkste meubels die niet kunnen ontbreken in het kantoor, zijn de bureaustoelen. Hier moet je nu eenmaal jouw werkzaamheden op verrichten. Je wilt natuurlijk dat de gezondheid van de werknemers optimaal blijft. Daarom is het belangrijk om rekening te houden met de ergonomie tijdens de kantoorinrichting. 

Productief aan het werk met een bijpassend bureau

Naast de bureaustoelen zijn bureaus ook onmisbaar als je aan de slag gaat met de kantoorinrichting. De indeling van de ruimte waar je moet werken hangt af van dit meubilair. Waar plaats je het bureau en hoe staat het in de werkruimte? Je hebt heel veel verschillende soorten bureaus. Bij het kiezen van een bureau is het belangrijk om voor een bureau te gaan die past bij de indeling en bij het bedrijf, maar ook is het belangrijk om voor een bureau te gaan waar je productief aan het werk kunt gaan. 

Kantoorinrichting van een lunchruimte

Een goede ruimte waar je kan lunchen met je collega’s mag zeker niet ontbreken in jouw kantoorpand. Deze ruimte zal je ook goed moeten inrichten met fijn en gemakkelijk meubilair. In een lunchruimte is het handig dat je de tafel en stoelen gemakkelijk af kunt nemen.

Wil jij ervoor zorgen dat jouw kantoorruimte is voorzien van alle benodigde meubels? Ben jij benieuwd wat Kato Projecten kan betekenen voor jouw kantoorinrichting? Neem gerust contact met ons op. 

 

No Comments

Leave a Comment