Dit zijn de voordelen van magazijnhuur

Heb jij een bedrijf in Sint-Niklaas of in de buurt hiervan? Dan is het goed mogelijk om hier een mooie opslagplaats te vinden. Een magazijn huren biedt heel wat voordelen en zorgt voor extra gemak. Magazijn te huur Sint-Niklaas biedt veel mogelijkheden in het vinden van een perfecte plek om jouw spullen op te bergen. Ben jij benieuwd naar de belangrijkste voordelen van magazijnhuur? Hier vind je 3 grote voordelen op een rij.

 

1: 24/7 toegankelijk

Een magazijn of opslagplaats is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend. Dit betekent dat je op ieder moment toegang hebt tot jouw spullen. Ieder magazijn is voorzien van een toegangsbeveiliging: je krijgt hier de juiste code voor, zodat je altijd in het magazijn kunt komen. Dit is wel zo prettig: je bent niet verbonden aan standaard openingstijden. Bij BC Waasland ben je verzekerd van 24/7 toegang.

 

2: Alle belangrijke faciliteiten zijn aanwezig

Het voordeel van een magazijn huren is dat je altijd gebruik kunt maken van verschillende faciliteiten. Zo zit er een keuken en gemeenschappelijke cafetaria in die bij de huurprijs is inbegrepen. Daarnaast is er ook een receptie aanwezig vanaf 8:30 tot 17:30. Hier wordt je niet alleen iedere werkdag vriendelijk verwelkomd, maar kun je ook terecht met al je vragen.

 

3: Diverse zaken bij de prijs inbegrepen

Er zijn meerdere zaken inbegrepen bij de prijs van een magazijn huren in Sint-Niklaas. In de eerste plaats kun je gebruik maken van gratis parking en is er een laadpaal voor elektrische en hybride auto’s. Verder is het mogelijk om gebruik te maken van het dienstenpakket en vergaderzalen: deze zijn voorzien van alle moderne faciliteiten. Je bent verzekerd van alle service en diensten in jouw gebruik van een magazijn of vergaderzaal van BC Waasland. Ontdek zelf de voordelen van een opslagplaats in Sint-Niklaas.

No Comments

Leave a Comment