Dozen bedrukken, voor een onvergetelijke eerste indruk

bedrukte dozen op maat

Ben je bezig met het kickstarten van je onderneming, laat dan ook je dozen bedrukken. Het is misschien iets wat je over het hoofd zou zien, maar de verpakking van je product is het visitekaartje van je bedrijf. En een positieve eerste indruk betekent ook meer naamsbekendheid. Zo kun je op verschillende manieren aan promotie doen om je bedrijf bekend(er) te maken onder je doelgroep. Maar waarom dan precies bedrukte dozen?

Dozen bedrukken voor je imago

Verpakking is iets wat je als beginnend ondernemer zou kunnen onderschatten. Het gaat immers om het product, toch? Helaas kan de volgende bestelling van dezelfde afnemer afhangen van hoe presentabel jouw product is. Vooral als je in een markt werkt met concurrentie kun je het best je best doen om je te onderscheiden. Een afnemer zal sneller een order plaatsen bij de concurrent met de flitsende verpakking, ook al is jouw product net zo goed. Een doos kun je zien als de outfit van jouw product. Als je een belangrijke pitch hebt, wil je ook dat je er zo representatief mogelijk uit ziet. Daarom doe je je mooiste jasje aan en je hipste schoenen. Zou je in je huispak gaan, is de kans groot dat je minder serieus wordt genomen. Zo gaat dat ook voor een verpakking: het representeert het product binnenin.

Bestellen

Je kunt bedrukte dozen bestellen via verschillende webshops. Je kiest eerst de dozen waar jouw product in past. Indien nodig kun je ze op maat laten maken. Vervolgens kun je de kleur, het logo, de tekst, enzovoorts kiezen. Je kunt ze altijd gebruiken en meestal geldt: hoe meer je er tegelijkertijd besteld, hoe lager de stukprijs is. Dozen bedrukken zal een kleine financiële inbreuk maken, maar een grote boost aan je imago geven.

No Comments

Leave a Comment