Duurzame disposables zijn beter voor het milieu

Ik hoef je niet meer te vertellen dat al het afval wat we produceren slecht is voor het milieu. Plastic komt in zee of in de natuur terecht daar vergaat het vrijwel niet. Het duurt namelijk honderden jaren tot één plastic rietje is vergaan door de invloeden van natuur, aarde en bacteriën.

De grote hoeveelheden plastic die worden gebruikt leveren veel vervuiling op waar we niet zomaar vanaf komen. Als bedrijf kan je een steentje bijdragen aan het schoner maken van het milieu door gebruik te maken van duurzame disposables. Deze duurzame variant van de disposables zijn gemaakt van materialen die wel gemakkelijk afgebroken kunnen worden door de natuur.

Één van de bedrijven die zich inzet voor duurzame varianten van snackbakjes, koffiebekers en andere wegwerpmaterialen is Conpax. Op de website van deze partij vind je verschillende duurzame concepten die duurzame varianten van deze producten aanbieden op een originele, smaakvolle manier. Naast dat het beter is voor het milieu, zijn het ook erg mooie producten.

No Comments

Leave a Comment