Echte mannen werken in de zorg

Wist je dat ook steeds meer mannen in de zorg werken? En dat is maar goed ook! In de zorg is nu al een tekort aan medewerkers en dat neemt de komende jaren alleen maar toe. Dat komt omdat aan de ene kant er meer zorg nodig is omdat de bevolking ouder wordt. En ook omdat in de zorg relatief veel oudere medewerkers zijn. En die gaan binnen nu en een jaar of 10 met pensioen.

Dat betekent dat het in de zorg nu dus ook al flink aanpoten is met de mensen die er werken. In de zorg moet je natuurlijk je vakkennis bijhouden. Er verandert regelmatig wat. Nieuwe inzichten komen beschikbaar. Dat wil je als zorgprofessional natuurlijk weten. Sterker nog: je moet het weten!

En wat is het dan fijn als je verplichte bijscholing lekker kunt doen vanuit je eigen zetel. En op jouw momentje, in jouw eigen tempo. Want heb je ooit meegemaakt dat jij je in een klaslokaal niet zat te ergeren? De docent ging te langzaam. Of juist te snel. Je had 25 vragen, maar mocht er slechts 2 stellen en toen vond de docent het voldoende. Of je ergerde je juist scheel en groen aan die collega-cursist die 21 erg domme vragen stelde. Herkenbaar?

Zeker en vast! Maar dat kan gelukkig ook anders. Met e-learning kun jij zelf aan het leren slaan. Weet je wat minder van een onderwerp dan kun je er lekker de tijd voor nemen. Weet je er eigenlijk alles al vanaf? Dan roets je er als het ware zo doorheen. En wil je na een tijd de lesstof nog eens bekijken? Dat kan. Met de e-learning zorg heb je altijd een naslagwerk in je broekzak. Want ook op je smartfoon kun je de e-learning nalezen.

No Comments

Leave a Comment