Een dakdekker in Roosendaal specialiseert zich in EPDM en meer

De traditionele Bitumen dakbedekking zult u hoogstwaarschijnlijk steeds minder vaak zien op de daken van Roosendaal. Dit is omdat er een duurzamere oplossing de opvolger is, bestaande uit een groot membraam. Deze duurzame oplossing staat bekend als EPDM. Het is op ieder gewenste maat te realiseren en verzorgd u van een waterdicht dak. Het is ook zeer onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk aan te leggen. En niet te vergeten uiterst duurzaam met een levensduur van meer dan 50 jaar. Het is niet te vergelijken met Bitumen of PVC en vele bewoners in Roosendaal gingen u al voor.

De diverse mogelijkheden tot EPDM toepassing

Omdat geen enkel dak hetzelfde is zijn er diverse manieren om dakbedekking te laten plaatsen. Een EPDM specialist zal u altijd toelichten wat de mogelijkheden voor uw dak zijn. Zo kunt u een losliggend geballast systeem laten plaatsen. Dit houd in dat het wordt bevestigd met contactlijm en niet gehecht wordt aan de ondergrond. Dit zorgt voor minder snelle beschadigingen en scheuren. Bij renovatie aan uw dak is partiële verkleving soms ook voldoende. Volledige verkleving is mogelijk op ondergronden als beton, hout, bestaande Bitumen dakbedekking en gecacheerde PIR-isolatiematerialen. En ook is bevestiging middels inductielassysteem mogelijk. Dan wordt uw dakbedekking bevestigd met drukverdeelplaten om het membraam te bevestigen zonder enige doorboring. Deze methode is ook gemakkelijk te demonteren en wordt steeds vaker toegepast.


Welke dakbedekkingsmateriaal past het beste bij uw woning?

Iedere dakbedekking kent zijn eigen levensduur en ze verschillen uiteraard ook allemaal in prijs en kwaliteitsverhouding. Maar de flexibele dakbedekking EPDM kent alleen maar voordelen. Een dakdekker Roosendaal kan u hier alles over vertellen en naast hen expertise over PVC en Bitumen zal EPDM hoog aangeschreven worden. EPDM is ook de ideale ondergrond voor een groendak. Deze ecologisch verantwoorde keuze kent een gemiddelde levensduur van maar liefst 60 jaar. Door zijn voordeligheid op langer termijn blijft het groeien in populariteit en zullen ze ook op de daken in Roosendaal tegenwoordig niet te missen zijn.


Bent u op zoek naar een deskundige dakdekkersbedrijf?

Laat u informeren over de mogelijkheden met EPDM voor zowel hellende als platte daken. Bij een dakdekker in Roosendaal kunt u terecht voor reparatie, onderhoud, renovatie en zelfs reiniging aan uw dak. Een dakdekkersbedrijf in Roosendaal is altijd te bereiken. Ook als het gaat om spoedklusjes zoals een lekkage. Om dit te voorkomen kunt u altijd iemand laten sturen om uw dak te inspecteren. De dakdekkers in Roosendaal zijn EPDM specialisten die u zo snel mogelijk te hulp staan mocht dit nodig zijn. Over het ruime aanbod aan verschillende dakmaterialen staan de gespecialiseerde dakdekkers altijd voor u klaar.

No Comments

Leave a Comment