Een gepersonaliseerde doorgang voor jouw kat!

Veel mensen kiezen voor een kat omdat deze niet te veel aandacht vereist en omdat die lekker zijn gang kan gaan. Een hond daarentegen vereist continue aandacht en moet minimaal drie keer per dag uitgelaten worden. Een kat is daarom voor veel werkende mensen de perfecte oplossing. Niemand vindt het leuk om een hond heel de dag thuis te laten en te weten dat die geen aandacht krijgt en niet wordt uitgelaten.

Maar dat een kat echt zijn eigen gang moet kunnen gaan weten veel mensen niet. Een kat kan als die niet genoeg beweging krijgt of energie kwijt kan, redelijk vervelend worden. Katten uiten dit in ontzettend veel verschillende dingen. Ze komen bijvoorbeeld niet meer bij je op schoot zitten, krabben al je meubels kapot of gaan zelfs in de gordijnen hangen. Dit wil je natuurlijk niet! Maar hoe zorg je er dan voor dat een kat volledig zijn gang kan gaan?

Een kat moet vrijheid hebben!

Een kat moet kunnen gaan en staan waar die zelf wilt. Dit betekend dat die op geregelde basis naar buiten moet kunnen gaan om daar op onderzoek uit te kunnen gaan. Niet alleen de vrijheid beïnvloed het gedrag van een kat maar ook de beweging die hij hierdoor krijgt. Het karakter van een kat kan hierdoor dan ook volledig omslaan. Als die de genoemde vrijheid niet krijgt kan de kat in negatieve zin veranderen. Als die deze wél krijgt, kan je een hele andere kat verwachten, in positieve zin! Daarom kan een kattenluik met chip de oplossing bieden die jij mogelijk nodig hebt! Een kattenluik kan voor het grootste gedeelte zorgen dat de kat de vrijheid en beweging krijgt die hij nodig heeft.

Hoe werkt een kattenluik met chip?

De naam geeft voornamelijk al prijs hoe die in zijn werk gaat. Heel kort door de bocht gezegd, gaat het kattenluik pas open nadat er een chip in de buurt komt. Deze kattenluik chip zit vaak vast aan de halsband van een kat maar kan ook geregistreerd zijn op een inwendig ingebrachte chip. Wat vaak het geval is met huisdieren!

 

 

No Comments

Leave a Comment