Een honden urn biedt een mooie en tastbare herinnering

Een hond is in Nederland een populair huisdier. Ongeveer 1 op de 7 Nederlandse huishoudens heeft een hond. Een hond is meer dan gewoon een huisdier en maak doorgaans onderdeel uit van het gezin. Veel baasjes hebben een sterke band met hun hond. Het is een maatje voor het leven en het kan daardoor zwaar vallen als het dier overlijdt. Het verliezen van een hond is een zeer emotionele gelegenheid, waarbij een mooi afscheid van belang is. Indien een hond gecremeerd wordt, is een honden urn een mooie herinnering aan je trouwe vriend. Naast een mooie bestemming, is deze urn een tastbaar aandenken.

Een unieke herinnering

Iedere hond is uniek en daar past een unieke urn bij. Daarom krijg je bij ons de keuze uit diverse soorten honden urnen. Zo zijn de urnen verkrijgbaar in een verschillende uitvoeringen en vormen. Hierdoor past de honden urn goed bij jouw interieur. Daarnaast kan je de hondenurn persoonlijk maken door de naam van de hond in de urn te laten graveren. Naast de naam is het immers mogelijk om een mooie tekst of datum in de urn te graveren. Deze gravure wordt gemaakt door een ervaren edelsmid. Met deze gravure kunt u de tastbare herinnering nog specialer maken. Daarnaast is een hondenurn verkrijgbaar in verschillende materialen. Zo kan je kiezen uit edelstaal en messing. De urnen van chirurgisch edelstaal beschadigen niet. Door de extra hardheid van het materiaal is de kwaliteit nog hoger dan de gouden en zilveren edelmetalen. De urnen van messing zijn mooi bewerkt met dierenpootjes. Welk materiaal je ook kiest, alle urnen zijn voorzien van een hoogwaardige kwaliteit.

Een honden urn geschikt voor iedereen

Iedereen moet in staat zijn om zijn of haar hond op een mooie manier te kunnen herinneren. Om deze reden bieden wij verschillende honden urnen goedkoop aan. Deze urnen voldoen aan jouw wensen en zijn voorzien van een hoge kwaliteit. Naast urnen voor honden kan je ook kiezen voor urnen voor katten of andere dieren. Je ontvangt volledige garantie en service als je een urn voor dieren bestelt. Bekijk ons ruime assortiment en bekijk welke honden urn of urn voor andere dieren het beste bij je past. Wil je graag meer informatie ontvangen over dierenurnen? Of heb je vragen? Ga dan naar de website van Voordeligeashangers.nl en laat je informeren.

No Comments

Leave a Comment