Een hondenboetiek is heel wat anders dan een dierenwinkel

Boektiek hond

Een bezoek aan de webshop of de leuke winkel is nodig om te ervaren wat het verschil is tussen een echte hondenboetiek en een dierenwinkel. We laten je in dit artikel graag even kennismaken met de bekende HIPDOGS hondenboetiek in Waalwijk.

 

HIPDOGS Hondenboetiek is een beleving

Een dierenwinkel ga je –net als de supermarkt- naar toe voor als je wat nodig hebt en daarna snel afrekenen en weer weg. De hondenboetiek in Waalwijk is iets heel anders, namelijk een beleving voor jou en jouw hond waar je graag even blijft hangen. Je word geholpen door een ervaren medewerker die kennis heeft van honden en jou met passie graag verder helpt.

De keuze voor honden is ook niet te vergelijken. In de winkel is net als in de webshop een groot assortiment hondenmanden in allerlei kleuren en maten uitgestald. Voor kleding is dit niet anders. Er is luxe kleding, kleding voor speciale gelegenheden en in allerlei maten. Het maakt niet uit of je een Bulldog, Tekkel of Chihuahua hebt, je vind voor alle hondenrassen geschikte kleding in de winkel. De kleding kan uiteraard gepast worden. Ook de meer alledaagse producten zijn te verkrijgen zoals hondenvoer, snacks, voerbakken en speelgoed.

 

Over HIPDOGS Hondenboetiek

Met de ruime ervaring is HIPDOGS dé hondenboetiek en specialist voor alles voor uw hond. Ze zijn niet zomaar een winkel maar hebben een uniek en groots assortiment voor alle honden met topmerken zoals Puppy Angel,  Eh Giá en Doggieyou. Dit assortiment bestaat uit zeer uiteenlopende producten voor alledaags gebruik en voor speciale gelegenheden.  Ze verkopen alle prijsklassen en bieden op die manier wat voor elke portemonnee. HIPDOGS is gevestigd in het centrum van Waalwijk (Noord-Brabant) en makkelijk te bereiken vanaf de A59. Bestellen is ook mogelijk via de webshop.

No Comments

Leave a Comment