Een mooie gloed op je snoet

Elke dag een mooie, gezonde huid met een natuurlijke glans? Klinkt te mooi om waar te zijn? Toch niet! Ga voor natuurlijke gelaatsverzorgingsproducten van RainPharma en je zal nooit meer terug willen naar je oude producten.

De natuurlijke RainPharma gelaatsverzorging respecteert namelijk de natuurlijke balans van jouw huid en verzorgt haar op de zachtst mogelijke manier, zonder haar uit te drogen en zonder gebruik te maken van chemicaliën die je huid kan missen als kiespijn.

 

Voor elke huid wat wils

Ook een natuurlijke gelaatsverzorging, moet afgestemd zijn op jouw huidtype en de mogelijke problemen die je ervaart. Een one-size-fits-all principe gaat evenmin op voor natuurlijke gelaatsverzorging. RainPharma ontwikkelde daarom een heel uitgebreid gamma aan gelaatsverzorgingsproducten, specifiek aangepast aan elk huidtype en voor specifieke huidproblemen.

Een droge huid bijvoorbeeld vraagt een andere aanpak dan een vette huid en anti-aging is niet bij elke huid reeds aan de orde.

 

Water, de rest komt eerst

Bij natuurlijke gelaatsverzorging geldt niet, ‘eerst water, de rest komt later’. Bij de producten voor gelaatsverzorging van RainPharma is water niet het hoofdbestanddeel, in tegenstelling tot de meest gangbare gelaatsproducten. Water is een goedkoop opvulmiddel. Daarom dat RainPharma dit niet toevoegt aan de gelaatsverzorgingen. Zij kiezen ervoor om hun producten vol te stoppen met kostbare, natuurlijke ingrediënten die jouw huid optimaal verzorgen. Daarom heb je er ook heel weinig van nodig en mag je best zuinig zijn met je RainPharma producten. Het water voeg je zelf gewoon toe in de douche of aan de kraan.

Door tijd te investeren in de natuurlijke verzorging van je gelaat, zorg je ervoor dat je huid vanzelf gaat stralen en een mooie, gezonde gloed krijgt. Ga voor een natuurlijk gezonde huid en stuur je oude producten vol chemicaliën de laan uit, ze doen meer kwaad dan goed.

 

 

 

No Comments

Leave a Comment