Een paar handige tips voor ondernemers

Een paar handige tips voor ondernemers

Ondernemen is veel werk. Het kost veel tijd en moeite om alles in goede banen te leiden. Vooral als je meerdere medewerkers hebt, misschien zelfs verschillende teams, maar ook als je net begint. Gelukkig zijn er systemen om je te helpen alles wat makkelijker te maken. We geven je graag een paar handige tips.

Microsoft Dynamics 365

Microsoft heeft een alles-in-een bedrijfsoplossing op cloud basis. Business central is de complete oplossing speciaal voor mkb’ers. Iedereen zal wel al bekend zijn met en gebruik maken van bekende Microsoft apps als Excel en Word. Met microsoft dynamics krijg je naast toegang tot al deze handige standaard apps, ook toegang tot een hoop speciale business modules zoals: boekhouding, inkoop en verkoop, CRM, projecten, voorraadbeheer en nog veel meer. Daarnaast is het pakket te personaliseren met extra apps. Zo is er voor elke ondernemer wat wils en kun je precies maken wat jij nodig hebt voor jouw onderneming.

Een platform kiezen voor je webshop

Een tip voor de beginnende ondernemer die eraan denkt om een eigen webshop te straten is om een bestaand platform te kiezen. Je kunt ook een fantastisch platform laten bouwen door een developer, dit gaat er vast erg goed uit zien, maar dat gaat ook veel tijd, geld en moeite kosten om draaiende te houden. Er zijn een hoop bestaande platforms waar je een hele goede webshop op kunt runnen. Een veel gebruikte optie is WordPress met de WooCommerce extensie.

Teambuilding activiteiten

De laatste tip voor ondernemers is er weer een voor ondernemers met personeel. Dat is om niet te besparen op team uitjes en teambuilding activiteiten. Niet elk bedrijf besteed hier aandacht aan terwijl dit wel heel belangrijk is. Dit kan niet alleen de werksfeer verbeteren, met goede doordachte teambuilding activiteiten zal het team ook beter gaan samenwerken wat uiteindelijk goed zal zijn voor het bedrijf.

No Comments

Leave a Comment