Een privéjet huren, hoe leuk is dat?

 

Ook al is het mogelijk om tegenwoordig een ruimere stoel te bemachtigen, een goede service te verkrijgen of zelfs voor een complete suite te betalen bij commerciële luchtvaartmaatschappijen. Toch blijft een privévlucht de meest handige, maar ook luxueuze manier van vliegen. Je hoeft namelijk geen rekening te houden met anderen en kan zelf je tijden bepalen.

 

Dat is niet alles. Er zijn nog talloze andere redenen om te kiezen voor het huren van een privéjet. Het is in ieder geval zeker iets dat iedereen een keer geprobeerd moet hebben.

 

Een privéjet huren of kopen, wat is voordeliger?

Bij interesse in regelmatige privévluchten denkt men gauw al dat het kopen van een privéjet voordeliger is. Toch is dit niet vaak het geval. In vergelijking met het huren van privéjet zou je bij aanschaf van een goedkoop toestel al ongeveer 400 uur per jaar moeten vliegen. Dit resulteert dus in 8 uur vliegen per week. Ons advies: huur een privéjet wanneer je dus jaarlijks minder vliegt.

 

Waarom je een privéjet moet huren

Het belangrijkste van privé vliegen is dat de rit compleet om jou draait. Dit is tevens ook het grootste verschil met het vliegen in eerste klas. Zo is de vlucht zelf en de bestemming volledig op jou gericht als individu. Het is een ervaring vol luxe. Hieronder nog een aantal redenen waarom het huren van een privéjet een echte must is:

 

  1. Kies je favoriete keuken

Bij vele privévluchten is er een privé chef aan boord die voor jou je favoriete maaltijden in elkaar flanst. Zo kun je dus van tevoren al aangeven waar jij zin in hebt. Jammer dat smaak afneemt naarmate je je hoger in de lucht bevindt.

 

  1. Je land dichterbij je bestemming

Wanneer je commercieel vliegt land je op een groot vliegveld waar je rekening moet houden met de ligging van het vliegveld. Mocht je dus dichter bij een kleiner vliegveld wonen, of mocht de bestemming dichter bij een privé vliegveld liggen; dan kun je dus veel eerder op je bestemming zijn.

 

  1. Geen last van overstaptijden

Dit is misschien wel het fijnst van privévliegen – helemaal wanneer je naar bestemmingen gaat die niet dicht bij een commercieel vliegveld liggen. Het scheelt enorm veel tijd om niet een paar uur te hoeven wachten op je volgende vlucht. Ook hoef je nooit meer te haasten om de volgende vlucht op tijd te redden.

 

Probeer het een keer uit zou ik zeggen.

 

 

No Comments

Leave a Comment