Bedrijfsuitje in Amsterdam? Dit zijn leuke opties

Een bedrijfsuitje is goed voor het teamgevoel. Het verhoogt de productiviteit en maakt dat het samenwerken soepeler verloopt. Je leert je collega’s op een ontspannen manier kennen in een andere omgeving dan op het werk zelf. Er is veel keuze als je het hebt over teambuilding uitjes amsterdam. Daarom zetten we in dit artikel enkele globale opties voor je op een rijtje. Zo weet je beter wat de mogelijkheden zijn. 

Speurtochten

Een speurtocht is altijd een leuke optie voor een bedrijfsuitje Amsterdam. Je werkt samen naar een doel toe en bent actief bezig met opdrachten en aanwijzingen. Vaak moeten er onderweg ook fotos worden gemaak. Het leuke is bovendien dat je meer ziet van de stad.  

Culinaire uitjes

Van lekker eten wordt iedereen wel blij. Daarom is een culinair uitje vaak erg populair. Denk bijvoorbeeld aan een kookcursus of een proeverij. Een bierproeverij is erg geliefd, maar als niet iedereen voorstander is van alcohol kun je ook gaan voor een proeverij van chocola of verschillende kazen. In het kader van culinaire uitjes kun je ook tochten door Amsterdam maken en op meerdere plekken onderweg iets lekkers nuttigen. 

Creatieve uitjes

Ben je liever op een creatieve manier met teambuilding bezig? Ga dan voor een leuke workshop. Zo kun je zelf of samen iets creëren. Dat kan bijvoorbeeld het maken van een tekening zijn, boetseren, pottenbakken of taarten versieren. Genoeg creatieve opties. 

Rondleidingen

Het is altijd leuk om meer te zien van- en te weten te komen over een stad. Naast de highlights kom je met een gids vaak op plekken die je nog niet kende en zeker het bezoeken waard zijn. Er zijn veel mogelijkheden om met een gids op pad te gaan. Of dat nou te voet is, op de fiets of in een bootje door de grachten. Een rondleiding kan worden gecombineerd met culinaire versnaperingen of muziek. 

No Comments

Leave a Comment