Een jacuzzi kopen? Hier kun je op letten

Als je op zoek gaat naar een jacuzzi, merk je al snel dat er veel keuze is. Van een ronde tot een vierkante en van een jacuzzi voor 2 tot een jacuzzi 8 personen. Er is van alles mogelijk. Om de keuze voor een jacuzzi iets makkelijker te maken zetten we op een rijtje waar je op zou kunnen letten. Zo kun je rekening houden met het formaat, het stroomverbruik, de indeling en het design. 

Het formaat

Het formaat van de jacuzzi is afhankelijk van het aantal personen waarmee je in de jacuzzi wil kunnen zitten. Als je met zijn 8’en in de jacuzzi wil passen heb relatief een groot formaat jacuzzi nodig. Ben je met een kleinere groep? Ga dan bijvoorbeeld voor een jacuzzi 4 personen. Ook maakt de ruimte die je hebt uit voor het formaat van de jacuzzi. In een grotere tuin kun je immers een grotere jacuzzi plaatsen. 

Het stroomverbruik

Het stroomverbruik is een belangrijk aspect van een jacuzzi. Het is aan te raden om vooraf goed te kijken naar het verbruik van de jacuzzi die je op het oog hebt. Als je hem vaker gaat gebruiken nemen de stroomkosten immers ook toe.

De indeling

Waar de een liever in een jacuzzi zit, vindt de ander een liggende houding ontspannend. In dat opzicht bestaan er ook verschillen tussen de jacuzzi’s. Hij kan zijn voorzien van zowel ligplaatsen als zitplaatsen. Ook komt het voor dat allebei de soorten in één jacuzzi voorkomen. 

Het design

De jacuzzi is er in de vorm van een luxe bad, maar ook komt de ronde vorm vaak voor. Bovendien kan het frame dat om de jacuzzi zit erg verschillen. Dat frame kan gemaakt zijn van hout of steen, voor een luxe wellness gevoel. Ook kan er verlichting in de jacuzzi zijn geplaatst. 

 

No Comments

Leave a Comment