Energie bron

Hardlopen of bewegen in het algemeen is voor iedereen gezond en daarom zal iedereen er wel een beetje mee bezig zijn. Het ontbreekt bij wat mensen aan de motivatie en energie om hieraan te beginnen. Het fijne is dat er hulpmiddelen zijn om een energie boost te krijgen. Een voorbeeld van zoiets is tailwind nutrition. In normale voeding kan het lastig zijn om aan genoeg voeding en energie te komen, omdat iemand dan heel veel en alsnog gezond zou moeten eten. In een nutrition pot zit in een schepje erg veel aan energie en eiwitten bijvoorbeeld, waardoor het een goede bron is om tegen de dag aan te gaan. 

 

Voedingssupplementen  

Het is voor sommige mensen lastig om aan een goed voedingsschema te komen. De ene heeft wat minder eetlust en de andere vindt minder dingen lekker. Daardoor is het soms lastig om aan de benodigde voedingsstoffen op een dag te komen. Een aanvullend product voor voeding is een supplement. Dit kan in allerlei soorten en maten voorkomen, denk bijvoorbeeld aan pillen, poeders of repen. Voor elk tekort is er wel een supplement te bedenken. Mocht iemand te weinig eiwitten hebben is een eiwitpoeder een goede toevoeging. In een schepje zit ongeveer 20 gram eiwitten en het is zo weg. Een ei zelf zit 14 gram eiwitten in, dus het verschil is aanzienlijk en dat geeft aan wat een goede uitweg zo een supplement is. 

 

Afvallen 

Een kilo of 5 eraf is lastiger dan gedacht wordt. Er komt veel bij kijken. Het belangrijkst is de voeding. Er kan nog zoveel bewogen worden, maar als de voeding niet goed is wordt het erg lastig voor iemand om af te vallen. Het is belangrijk dat er meer calorieën verbrand worden dan aangevuld. Zo moet iemand dus in een calorietekort gaan zitten om af te vallen. Daarbij is de nodige beweging dus zeker belangrijk, maar meer een aanvulling. Voeding is fruit, groente en andere goede energiebronnen. 

No Comments

Leave a Comment