Even tot rust komen, bubbelen in je eigen tuin

Er is weinig zo ontspannend als liggen of zitten in een bad met warm water. Als dit dan ook nog bubbelt, dan is het helemaal fantastisch. Na een lange werkdag thuis of op je werk, kun je behoefte hebben aan me-time. Wat denk je van een eigen opblaasbare jacuzzi in je tuin of op je dakterras? Dit is een uitstekende oplossing als je je hoofd leeg wilt maken. Ook merk je al na een paar seconden dat de spanning en stress van je afglijden, heerlijk!

Stress verdwijnt als sneeuw voor de zon

 

Kies je voor een Lay-z spa in je eigen achtertuin, dan maak je er gebruik van wanneer je maar wilt. Je hoeft niet naar een wellnessgelegenheid te rijden en het kost je verder ook bijna geen geld meer. Het hele jaar door is de jacuzzi beschikbaar. In de koude maanden van het jaar kan het zelfs extra fijn zijn om even te bubbelen. Zet je de massagejets aan, dan ontspan je zowel mentaal als fysiek. Heel prettig is ook het gevoel van de bubbels onder je voeten. Wist je hoeveel zenuwuiteinden zich daar bevinden? Worden deze gemasseerd, dan verbetert je hele stemming en gezondheid. Natuurlijk is het ook gezellig om met een partner, familie of vrienden te relaxen in de jacuzzi. Neem lekkere drankjes mee en geniet van een goed gesprek in het weldadige warme water.

Opblaasbare spa is prima betaalbaar

 

Natuurlijk kun je kiezen voor een vaste jacuzzi in je tuin. Maar een groot nadeel is dan toch wel de prijs. Het gaat hierbij om een flinke investering. Kies je voor een opblaasbaar model, dan geniet je wel van de voordelen, maar heb je niet te maken met een flinke uitgave. De opblaasbare jacuzzi’s zijn van uitstekende kwaliteit. Ze zijn comfortabel en stevig en doen absoluut niet onder voor een vaste spa.

Verbeterde bloedcirculatie

 

Door het borrelen van de bubbels en het warme water stijgt je lichaamstemperatuur. Hierdoor verwijden de bloedvaten zich. Het gevolg hiervan is dat de bloedsomloop verbetert. Zeker voor mensen die snel last hebben van hun gewrichten is dit erg fijn.

Verplaatsen is mogelijk

 

Neem je een opblaasbaar bubbelbad, dan kun je hem altijd nog verplaatsen. Wellicht denk je dat daar in de praktijk niet van komt, maar toch kiezen veel mensen daar uiteindelijk wel voor. Je kunt de jacuzzi tijdens hele koude dagen bijvoorbeeld voor een tijdje in de garage of in een tuinhuis zetten. Of je komt er na verloop van tijd achter dat het bubbelbad net te veel of net te weinig in de zon staat. Het kost dan niet veel moeite om hem even te verhuizen.

Makkelijk schoon te houden

 

Een grote spa vraagt veel van je op het gebied van onderhoud. Je moet professionele schoonmaakmiddelen kopen en wat denk je van het schrobben van de hoeken en de gaatjes? Wil je je opblaasbare bubbelbad schoonmaken, dan pak je de tuinslang en je spuit hem schoon. Dit kost je slechts een aantal minuten!

No Comments

Leave a Comment