Ga voor een veilige (woon)omgeving

Het is niet alleen heel erg veilig, het is ook nog eens prettig om terug te kunnen kijken wat er in en rondom het huis gebeurd. Uiteraard draagt camerabewaking bij aan de veiligheid van uw woning, bedrijf of opslag. Maar wanneer je de beelden opneemt kan je het ook terug zien wanneer er bijvoorbeeld iemand ‘s nachts je auto beschadigd.

Wanneer je duidelijk beeld wil van de camera’s is het belangrijk om een camera te kiezen van een goede kwaliteit. Houdt er vooral ook rekening mee dat de camera ook gedurende de nacht goed beeld moet kunnen geven, niet alleen overdag. Kies dus voor een camera met infrarood optie.

Een goede optie is een IP camera. Dit is een camera die aangesloten is op je netwerk waardoor je, vanuit waar je ook bent, de beelden kan bekijken op laptop, tablet of smartphone. De beelden worden in de IP camera omgezet naar digitale data waardoor de beelden gemakkelijk kunnen worden opgeslagen. Tegenwoordig heb je ook veel slimme IP camera’s die meer kunnen dan enkel beelden opnemen. Deze slimme camera’s kunnen bijvoorbeeld zelf verdachte situaties herkennen waarop ze dan inzoomen om de situatie beter te kunnen waarnemen. Ook kan je met een IP camera bijvoorbeeld je huisdier

Er zijn ook mogelijkheden om je camerabewaking te combineren met een alarmsysteem. Een systeem dat bij voorbeeld enkel bij bewegingen de beelden opneemt komt regelmatig voor. Wanneer je wel een alarmsysteem wil maar niet zo zeer camerabewaking nodig hebt is het alarmsysteem van Ajax een goede optie. Dit is een kant en klaar systeem dat gemakkelijk te bedienen is met een applicatie.

Het is belangrijk goede informatie in te winnen alvorens het inrichten van beveiligingsmaatregelen. Elke situatie vereist een oplossing op maat. Mijn ervaring is goed met Webstore 4 IP camera’s. Deze partij heeft kennis van zaken, biedt oplossingen op maat en heeft ook verschillende bundels waarmee direct aan de slag kan worden gegaan. Het voordeel van deze partij is dat ze eigenlijk alleen maar goede oplossingen hebben, van semi tot volledig professioneel. Daarmee ben je gegarandeerd van kwaliteit.

No Comments

Leave a Comment