Garage Waddinxveen, zelfs goed genoeg voor mensen uit Gouda

Garage Waddinxveen

Wist u dat de garage van de gebroeders Budgen te Waddinxveen zich op één van de laagste punten vaan Nederland is gevestigd. Voor reparatie en onderhoud van uw voertuig is dat natuurlijk geen extra handicap, maar het is toch een leuk weetje over deze gemeente in de provincie Zuid-Holland. Wat wel van belang is, is dat de Budgen broers niet alleen een autobedrijf zijn begonnen om de inwoners van Waddinxveen van dienst te zijn, maar ook die uit de omliggende dorpen en steden als Gouda, Zevenhuizen en zelfs Zoetermeer.

 

Opvallend!

Autobedrijven en garages zijn er veel, zeker in een drukbevolkt gebied als de Randstad. Als je dus een garage wilt beginnen, dan zul je tegenwoordig wat extra’s moeten brengen om boven de massa uit te steken. Wat vooral opvalt bij dit autobedrijf in Waddinxveen, is dat twee van de drie broers heel veel ervaring opgedaan hebben in de race- en rallywereld. Kenmerkend voor dit circuit zijn de voortdurende nieuwe ontwikkelingen, de snelheid van handeling en de absolute perfectie, bedoeld om de bolides in die sport optimaal te laten presteren. Die instelling hebben ze meegenomen naar hun garage en dat stellen ze beschikbaar aan hun klanten uit Waddinxveen, Gouda en omstreken.

 

 

Aanbod

Deze garage in Waddinxveen is geen gespecialiseerde garage en biedt diensten aan op een zo breed mogelijk gebied. Dat houdt natuurlijk in dat u met alle mogelijke problemen en onderhoud bij dit autobedrijf terecht kunt. Is er iets stuk aan uw voertuig, dan staan vakkundige monteurs klaar om het zo snel mogelijk uit de wereld te helpen. Ook voor winter– en zomerbeurten, een merkbeurt, regelmatig klein en groot onderhoud en de APK kunt u terecht. Overigens geldt dit niet alleen voor personenwagens, maar ook voor bedrijfsvoertuigen.

 

Budgen autotechniek wordt geleid door een stel enthousiaste, jonge en toch door de wol geverfde broers, die met hun ervaring alle autoproblemen aan durven te pakken.

Wilt u het maximale uit uw auto halen? VAG-techniek is gespecialiseerd in chiptuning van diverse merken! Van Volkswagen, Audi Seat, Skoda, Cupra, Porsche tot kTm.

No Comments

Leave a Comment